X
Se incarca...

Sejur Londra

Monumentele marete, muzeele, aerul perioadei victoriene, popularele cluburi si promenade cu magazine sunt doar cateva din nenumaratele modalitati de a descoperi capitala londoneza.

Sejur Londra - Oferte

Sejur Londra

Anglia se bucura de o varietate de peisaje spectaculoase, muzee, catedrale si monumente unice. Nu poti rata o vizita in cel mai emblematic oras englezesc, alegand una din ofertele noastre de sejur la Londra. Aceasta capitala este o metropola surprinzatoare, ce poarta amprenta secolelor de istorie. Aflata in topul destinatiilor turistice, capitala londoneza te indeamna sa alegi un sejur la Londra prin care vei putea descoperi un centru multicultural unic.

Un sejur in Londra inseamna...

In cadrul unui sejur la Londra, vei putea admira muzeele, catedralele, ruinele vechi, palatele si structurile spectaculoase ale fascinantului trecut istoric. Pentru cei aflati in cautare de simboluri ascunse, un sejur la Londra este alegerea ideala, in acest oras regasindu-se o diveristate de simboluri francmasonice. Cel mai mare muzeu deschis in lume se afla aici, astfel incat nu poti rata o vizita la British Museum, in timpul unui sejur la Londra. Aici vei descoperi sute de metri de galerii de arta, ce detin o colectie covarsitoare de artefacte si de obiecte de arta, dedicate istoriei si culturii umanitatii.