X
Se incarca...

Sejur Lisabona

Situata pe sapte coline, Lisabona este o destinatie europeana exotica si fascinanta ce invita turistii sa descopere savoarea spiritului portuguez.

Sejur Lisabona - Oferte

Sejur Lisabona

In cadrul unei vacante in Portugalia, este greu de ratat un sejur la Lisabona, o destinatie ce ofera o varietate de peisaje, parcuri naturale, plaje, catedrale gotice si zone culturale. Climatul bland, face ca un sejur in Lisabona sa fie ideal in orice moment al anului, unde poti explora atractiile contrastante si poti descoperi urmele inca prezente ale unui trecut indelungat, Lisabona fiind una dintre cele mai carismatice capitale europene.

Un sejur in Lisabona inseamna...

Intr-un sejur la Lisabona, nu trebuie sa ratezi turul in autobuzele turistice descoperite hop on hop off, care iti ofera posibilitatea de a admira frumoasele zone de coasta si de a te bucura de climatul cald in orice moment, in timp ce treci pe langa frumoasele catedrale in stil gotic si baroc ce contrasteaza cu edificiile moderne. Aceasta capitala se afla printre putinele orase inconjurate de plaja, astfel incat, intr-un sejur in Lisabona poti profita de razele calde ale soarelui pe una din pajele variate, unde poti gasi atat zone retrase, liniste, cat si zone aglomerate, cu restaurante, baruri si magazine de suveniruri. Printre faimoasele plaje pe care le poti explora intr-un sejur la Lisabona, se numara Guincho, paradisul sporturilor acvatice si al surfingului si Praia da Ursa, un paradis natural cu ape cristaline, dune de nisip si stanci impozante, aceasta fiind considerata una dintre plajele cele mai frumoase din lume.