X
Se incarca...

Sejur Larnaca

Larnaca este destinatia ideala pentru petrecerea unei escapade perfecte, pe o insula situata in inima Mediteranei, inconjurata de ape turcoaz si tarmuri stancoase.

Sejur Larnaca - Oferte

Sejur Larnaca

Odata ajunsi intr-o vacanta in Cipru, nu poate fi ratata o vizita a capitalei, unde turistii pot gusta din farmecul cipriot, alegand un sejur in Larnaca - un oras situat pe coasta sudica a insulei, construit peste ramasitele unui oras antic. Intr-un sejur in Larnaca, poti vizita una dintre nenumaratele atractii locale, ce includ muzee, monumente arhitecturale si biserici ortodoxe.

Un Sejur in Larnaca inseamna...

Promenada principala ofera turistilor posibilitatea de a face plimbari relaxante si de a se bucura de multitudinea de magazine de suveniruri si restaurante, care nu trebuie ratate intr-un sejur in Larnaca. Daca alegi sa pleci intr-un sejur in Larnaca, te vei putea bucura de soare pe una din nenumaratele plaje ce ofera un ambient tropical, restaurante, cafenele si magazine. Plajele din Larnaca se numara printre cele mai frumoase din lume, majoritatea fiind detinatoare Blue Flag, oferind turistilor nisipuri fine din diferite culori, ape limpezi si linistite, nenumarate facilitati, precum si posibilitatea de face plimbari pe mare cu vaporasul. Centrul orasului ii va fascina pe toti cei care aleg sa petreaca un sejur in Larnaca prin amestecul de vechi si nou, acesta fiind renumit pentru arhitectura traditionala si monumentele religioase specifice.

Vola.ro Guarantee

When you book online at www.vola.ro you also get the Vola.ro Guarantee. If, within 24 hours from the reservation, you find a lower price, Vola.ro will give you a discount up to the lowest price plus an additional discount! More information here: Terms and conditions of the Vola.ro Guarantee.

Your data is protected

When you book with us, your data is protected. We use your data only as a guarantee for your reservation.