X
Se incarca...

Sejur Lara

Localizata pe malurile marii Mediteraneene, Lara ofera turistilor peisaje incantatoare si numeroase posibilitati de distractie. In plus, detine cea mai larga plaja din Turcia.

Sejur Lara - Oferte

Sejur Lara

Daca iti doresti sa vizitezi una dintre statiunile cele mai frumoase din Turcia, unde se regaseste cea mai lunga si cea mai faimoasa plaja din regiune, cu nisip fin si ape cristaline de culoarea topazului, alege sa petreci un sejur in Lara, perla Rivierei Turcesti si vei avea parte de o experienta de neuitat. Turistii care opteaza pentru a pleca intr-un sejur in Lara, se vor bucura de peisaje naturale de o frumusete incredibila, rezultata din amestecul armonios dintre apele cristaline ale marii, auriul nisipurilor si verdele palmierilor si al vegetatiei tipice, oferind un cadru minunat unde turistii vor regasi adevarate oaze de relaxare.

Un sejur in Lara inseamna...

In cadrul unui sejur in Lara, turistii aflati in cautare de turism cultural vor avea posibilitatea de a vizita aici numeroase vestigii istorice si monumente arheologice care stau marturie trecerii timpului asupra unui trecut tumultos. Pe langa acestea, un sejur in Lara ofera posibilitatea de a practica o gama variata de sporturi acvatice tuturor celor care se afla in cautare de aventura. Intr-un sejur in Lara, turistii pot degusta preparatele tipice turcesti intr-unul din restaurantele traditionale, bucurandu-se in acelasi timp de privelisti spectaculoase asupra marii.