X
Se incarca...

Sejur Kuala Lumpur

Kuala Lumpur este o destinatie dominata de existenta templelor sacre, a zgarie norilor si a arhitecturii coloniale, captivand prin mixtul ideal dintre vechi si nou.

Sejur Kuala Lumpur - Oferte

Sejur Kuala Lumpur

Petrecerea unui sejur in Kuala Lumpur inseamna o incursiune intr-un oras modern, cu zgarie nori, unde convietuieste armonios un mare amestec de culturi, ce se imbina ideal cu edificiile istorice si cu peisajele naturale fara asemanare, creand un cadru de poveste. Turistii care aleg un sejur in Kuala Lumpur pot vizita zgarie norii care au fost vreme de ani buni cele mai inalte constructii din lume, pana cand inaltimea lor a fost depasita de construirea altui zgarie nori in Taiwan si care ofera o priveliste de exceptie asupra intregii capitale.

Un sejur in Kuala Lumpur inseamna...

Pe langa numeroasele oaze de liniste si recreere ale naturii neperturbate, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Mauritius vor putea descoperi numeroase temple si sanctuare hinduse, muzee, catedrale, biserici si edificii istorice cu o arhitectura unica, ce dainuie din vreme de secole. Un sejur in Mauritius inseamna a pasi pe o bucatica de paradis pe pamant, cu peisaje de exceptie, ape limpezi, plaje idilce, peisaje naturale exotice si munti ce imbratiseaza apele oceanului, oferind un cadru desprins din paradis.