X
Se incarca...

Sejur Kos

Casutele de un alb stralucitor, micile golfuri ascunse, satele pitoresti, plajele si monumentele antice fac din Kos destinatia ideala pentru petrecerea unei vacante grecesti de neuitat.

Sejur Kos - Oferte

Sejur Kos

Descopera una dintre cele mai frumoase insule grecesti, cu o istorie bogata si peisaje incantatoare, alegand sa petreci un sejur in Kos si cu siguranta vacanta ta va ramane o amintire de neuitat. In cadrul unui sejur in Kos, turistii vor descoperi o destinatie ce ofera plaje unice care imbina armonios nisipurile si pietricelele cu apele turcoaz si limpezi ale marii si tarmurile stancoase cu roci ascutite, oferind o priveliste fascinanta.

Un sejur in Kos inseamna...

Acesta destinatie nu ofera doar peisaje naturale spledinde, turisti care aleg sa petreaca un sejur in Kos avand sansa de a descoperi edificii istorice si monumente arhitecturale cu influente venetiene care conserva urmele trecerii timpului asupra unui trecut grandios. Pe langa toate acestea, turistii care opteaza sa petreaca un sejur in Kos vor descoperi unele dintre cele mai frumoase plaje europene, ce ofera numeroase posibilitati de relaxare sau de practicare a sporturilor acvatice. De asemena, optand pentru un sejur in Kos, vizitatorii vor putea explora vestigii istorice, temple, ruine si sanctuare stravechi care poarta in fiecare detaliu povestea trecutului maret ce asteapta sa fie descoperita.