X
Se incarca...

Sejur Italia

Italia, leaganul culturii si artelor, fascineaza prin monumentele istorice prezente la fiecare pas, prin insulele minunate si tarmurile cu peisaje deosebite.

Sejur Italia - Oferte

Sejur Italia

Traieste o experienta unica alegand una dintre ofertele noastre de pachete pentru un sejur in Italia, locul in care s-a nascut curentul renascentist si unde au trait si creat marii atristi ai lumii. Intr-un sejur in Italia, vei fi surprins de frumusetea naturala rara a peisajelor, de o bogatie culturala unica in lume si de arhitectura specifica a domurilor, catedralelor, cladirilor si monumentelor.

Un sejur in Italia inseamna...

O parte extrem de frumoasa a acestei tari de care te poti bucura intr-un sejur in Italia este insula Sicilia, un amestec de arta si cultura, unica prin prezenta celui mai inalt vulcan activ din Europa, Etna. Daca vrei sa fii surprins de cele mai frumoase peisaje de aici, alege un sejur in Italia la Cinque Terre, o zona situata pe coasta nord vestica a Italiei, ce face parte din patrimoniul UNESCO. Venetia este cea mai spectaculoasa destinatie, remarcandu-se prin felul unic in care a fost construita, prin numeroasele canale strabatute de traditionalele gondole, prin stilul unic de viata al locuitorilor, fiind una dintre putinele orase europene in care masinile inca nu si-au facut simtita prezenta. Nu rata o vizita in aceasta destinatie unica intr-un sejur in Italia si lasa-te cucerit de romantismul si cultura care te invaluie la fiecare pas.