X
Se incarca...

Sejur Istanbul

Situat la confluenta a doua continente, Istanbul cucereste prin bogatia multiculturala si numeroasele edificii istorice, palate si moschee.

Sejur Istanbul - Oferte

Sejur Istanbul

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te poti afla in doua locuri in acelasi timp? Alege un sejur la Istanbul si vei putea avea experienta de a te afla pe doua continente simultan, iar asta nu este tot! Istanbul este o destinatie surprinzatoare, locul unde Estul intalneste Vestul, contopindu-se parca intr-o singura cultura ce asteapta sa fie descoperita. Intr-un sejur la Istanbul, turistii vor putea experimenta mancarea traditionala puternic influentata de acest mixt cultural, care ii ademeneste chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi prin multitudinea de arome si savori.

Un sejur in Istanbul inseamna...

Aceasta capitala a patru imperii de mult apuse, pastreaza mostenirea culturala a trecutului si te imbie sa alegi un sejur in Istanbul pentru a te surprinde prin multitudinea de moschei, sinagogi si palate, prin monumente arhitecturale unice si prin cultura islamica cu traditii si obiceiuri proprii. Nu poti pleca dintr-un sejur in Istanbul inainte sa pornesti intr-o croaziera pe Bosfor, de unde vei putea admira palate bogate, castele si resedinte ale sultanilor ce impodobesc malurile, aflandu-te in acelasi timp la granita dintre doua continente: Asia si Europa.