X
Se incarca...

Sejur Insulele Cyclades

Romantice si fascinante, Insulele Cyclades atrag prin peisajele perfecte ce imbina faimoasa arhitectura cycladica si peisajele naturale incantatoare.

Sejur Insulele Cyclades - Oferte

Sejur Insulele Cyclades

Descopera grupul de insule cel mai popular si fascinant din Europa, ce ofera peisaje de vis, natura conservata, plaje idilice si orase istorice, alegand sa petreci un sejur in insulele Cyclades. Cele mai spectaculoase destinatii pe care turistii le pot vizita in cadrul unui sejur in insulele Cyclades sunt Mykonos si Santorini, doua locatii renumite in intreaga lume datorita peisajelor spectaculoase pe care le ofera, plajelor fine si apelor turcoaz, de o frumusete idilica.

Un sejur in Insulele Cyclades inseamna...

Turistii care aleg sa petreaca un sejur in insulele Cyclades se pot bucura de unele dintre cele mai fascinante peisaje naturale neperturbate, ce se imbina armonios cu situri arheologice importante si cu plaje exotice minunate. Pentru turistii care aleg sa petreaca un sejur in insulele Cyclades si se afla in cautarea unei destinatii incarcate de romantism, cea mai buna optiune este insula Santorini, ce ofera un aer intim si un cadru romantic, fiind unul dintre cei mai mari vulcani activi din Europa, unde inca se pastreaza conservate urmele ultimilor eruptii care au distrus aproape in intregime arhitectura insulei. In cadrul unui sejur in insulele Cyclades, turistii vor descoperi plaje cu nisipuri in nuante surprinzatoare de rosu, auriu sau negru, care sunt extrem de rar intalnite, oferind un peisaj de vis.