X
Se incarca...

Sejur Insula Madeira

Situata in inima oceanului, Madeira este un paradis exotic al frumusetilor naturale neperturbate, al speciilor rare de flori multicolore si al peisajelor care fura respiratia.

Sejur Insula Madeira - Oferte

Sejur Insula Madeira

Descopera o comoara exotica europeana, o minunatie a vegetatiei rare, un colt de paradis inconjurat de ape atlantice, alegand sa petreci un sejur in Insula Madeira si vei ramane vesnic indragostit de aceasta destinatie unica in lume. Printre cele mai fascinante atractii ale insulei de care turistii care aleg sa petreaca un sejur in Insula Madeira se pot bucura, sunt plajele paradisiace, cu ape oceanice si plaje cu nisipuri in diferite nuante de culori, inconjurate de vegetatie tropicala, ce ofera un peisaj imposibil de descris in cuvinte.

Un sejur in Insula Madeira inseamna...

Supranumita si “Gradina Atlanticului”, insula atrage si surprinde prin imbinarea armonioasa ideala dintre bogatia floristica si faunistica si orasele superbe, printre care Funchal, capitala, ce detine atat numeroase edificii istorice, cat si constructii moderne si cosmopolite, astfel ca vizitatorii care aleg un sejur in Insula Madeira vor ramane fermecati de frumusetile prezente la fiecare pas. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Insula Madeira se pot bucura de climatul cald pe tot parcursul anului, de ospitalitatea localnicilor, de peisajele naturale fara asemanare, de numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber si de flora si fauna rara ce cresc pe insula. Cei care opteaza pentru un sejur in Insula Madeira, vor putea admira una dintre cele mai inalte stanci din ocean din lume, a carei imagine este incomparabila, facand turistii sa ramana vesnic indragostiti de peisajele splendide de pe insula, unice in lume.