X
Se incarca...

Sejur Grecia

Grecia, tarmul zeilor mitologici ai al legendelor, te va captiva iremediabil prin bogatia culturala si vestigiile arheologie pe care le detine. In plus, iti va purta pasii pe urmele zeilor legendari.

Sejur Grecia - Oferte

Sejur Grecia

Lasa-te cucerit de farmecul numeroaselor insule grecesti, locul in care s-au nascut cele mai vechi civilizatii ale lumii si care pastreaza inca vii amprentele arheologice ale acestor civilizatii demult apuse, alegand sa petreci un sejur in Grecia. Intr-un sejur in Grecia, vei ramane fermecat definitiv de frumusetea rara a insulelor ce formeaza arhipeleagul. Nisipurile albe si apele turcoaz sunt doar cateva dintre elementele care impodobesc acest arhipeleag de o frumusete naturala magica, ce asteapta sa fie descoperit!

Un sejur in Grecia inseamna...

Dintr-un sejur in Grecia, nu trebuie sa lipseasca o vacanta in insulele Cyclades, cel mai faimos si vizitat grup de insule grecesti, ce surprinde prin arhitectura unica, dominata de culorile alb si albastru, fiind destinatia ideala pentru cuplurile de indragostiti aflate in cautarea unei escapade romantice. Alte insule de o frumusete idilica ce asteapta sa fie descoperite intr-un sejur in Grecia sunt Rhodos si Creta, doua insule faimoase pentru plajele superbe, manastirile si capelele vechi, viata de noapte activa si gastronomia traditionala. Fie ca alegi un sejur in Grecia pentru a descoperi secretele mitologice, pentru a te bucura de ape limpezi si de plaje printre cele mai frumoase din lume, sau pentru a vizita muzee si monumente arhitecturale, aceasta destinatie este ideala atat pentru tinerii aflati in cautare de aventura, cat si pentru familiile cu copiii in cautare de relaxare si pentru persoanele varstince dornice de liniste.