X
Se incarca...

Sejur Franta

Franta, una dintre cele mai frumoase destinatii europene, este o locatie cosmopolita ce detine o bogatie istorica incomensurabila, un cadru natural de vis si orase memorabile.

Sejur Franta - Oferte

Sejur Franta

Franta a fost dintotdeuna o destinatie de top pentru turistii de pretutindeni, atragand si captivand prin romantismul prezent pretutindeni, prin sarmul fiecarui detaliu si prin bogatia culturala. Descopera comorile acestei destinatii a iubirii, alegand sa petreci un sejur in Franta!

Un sejur in Franta inseamna...

Printre destinatiile cele mai populate de care te poti bucura in cadrul unui sejur in Franta, se numara Nisa si Paris. Nisa surprinde prin plaje superbe, muzee si promenade inconjurate de palmieri, fiind cel mai vizitat oras de pe riviera franceza. Daca alegi un sejur in Franta care sa cuprinda vizitarea capitalei, Paris, vei fi fermecat de un oras de care vei ramane vesnic indragostit, unde poti gusta din romantismul plimbarilor pe Sena, te poti delecta cu operele de arta ale marilor artisti si te poti bucura de capodoperele istorice prezente la fiecare pas. Un sejur in Franta iti ofera posibilitatea de a te aventura in parcuri de distractii, dintre care Disneyland, un paradis al copiilor de pretutindeni, unde poti intalni personaje de poveste, explora jungla sau poti trai aventura vietii tale incercand unul dintre numeroasele roller-coastere. Alege una dintre ofertele noastre de sejur in Franta pentru a descoperi o tara a romantismului, a rafinamentului si a culturii bogate.