X
Se incarca...

Sejur Florenta

Florenta este unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Leagan al faimoaselor capodopere ale marilor artisti, Florenta te va captiva iremediabil prin frumusetea sa.

Sejur Florenta - Oferte

Sejur Florenta

Descopera o capodopera a stilului renascentist, o minune a zilelelor noastre in care poti respira aerul vremurilor trecute, alegand un sejur la Florenta, "orasul iubirii si al renasterii". Aceasta destinatie se adreseaza atat celor in cautare de romantism, oferindu-le un aer intim si privelisti uimitoare ale stradutelor vechi, cat si celor insetati de cultura, oferindu-le nenumarate posibiltati de a gusta din savoarea renascentista. Aceasta destinatie, locul unde s-au nascut nenumarati artisti si arhitecti celebri, te indeamna prin farmecul sau unic sa alegi un sejur in Florenta, pe care cu siguranta nu il vei putea uita.

Un sejur in Florenta inseamna...

Opteaza pentru un sejur in Florenta, locul unde au loc cele mai frumoase apusuri de soare, cu raze colorate ce se rasfrang asupra acoperisurilor, domurilor, catedralelor si podurilor, creand un peisaj unic a carui imagine va ramane vesnic in inima privitorului. Acest oras al iubirii si artelor, ofera o abundenta de cladiri istorice, muzee, parcuri, mancaruri traditionale si viata de noapte, care te vor cuceri iar si iar daca alegi un pachet de sejur in Florenta. Bucura-te de aceasta capodopera arhitecturala ce adaposteste comori ascunse ale renascentismului, ce surprinde cu fiecare detaliu si cucereste prin sarmul stradutelor inguste care te transpun parca in alta lume, optand pentru un sejur in Florenta.