X
Se incarca...

Sejur Creta

Leagan al culturilor antice, cu bogate influente ale civilizatiilor elene si venetiene, Creta imbina in mod ideal lagunele albastre si satele pitoresti oferind un cadru de vis.

Sejur Creta - Oferte

Sejur Creta

Poti descoperi o insula magica ce imbina armonios plaje fabuloase, comori antice si peisaje naturale fascinante cu orase si sate vechi ce asteapta sa impartaseasca traditiile si obiceiurile cu cei ce le calca pragul, alegand sa petreci un sejur in Creta. Aceasta destinatie fabuloasa nu ofera celor care aleg sa petreaca un sejur in Creta doar plaje unice, printre cele mai frumoase din lume, dar si un patrimoniu natural si cultural extrem de bogat.

Un sejur in Creta inseamna...

Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Creta, vor putea descoperi orase antice cu stradute labirintice si arhitectura venetiana, fortarete si moschee turcesti, alaturi de nenumarate biserici, capele, manastiri cu influente bizantine si numeroase edificii istorice care conserva trecerea timpului asupra unei istorii tumultoase. Pe langa acestea, turistii care opteaza pentru un sejur in Creta se vor putea bucura de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisipuri in diferite nuante de culori si ape de o imensitate verde, asemeni apelor exotice, alaturi de razele blande ale soarelui si climatul primitor, ce fac dintr-un sejur in Creta o amintire imposibil de uitat.