X
Se incarca...

Sejur Cracovia

Cu o istorie milenara, Cracovia este una dintre cele mai frumoase destinatii europene, surprinzand si cucerind prin istorie, arta si cultura.

Sejur Cracovia - Oferte

Sejur Cracovia

Descopera cel mai bine conservat oras medieval, alegand sa petreci un sejur in Cracovia, orasul ce surprinde turistii prin multitudinea de stiluri arhitecturale ce impodobesc cladirile, bisericile, catedralele si turnurile antice. Situata intr-un cadru spectaculos, fiind inconjurata de munti si strabatuta de ape, intr-un sejur in Cracovia, te vei bucura de peisaje superbe ale cadrului natural, cat si de nenumarate festivaluri, concerte, expozitii si evenimente culturale.

Un sejur la Cracovia inseamna...

Un sejur in Cracovia, unul dintre cele mai vechi orase din Polonia, iti ofera sansa sa admiri cladirile si stradutele mitice, bisericile impresionante si te va face sa descoperi cea mai mare piata medievala din Europa, „piata Centrala” din orasul vechi, unde se regasesc numeroase restaurante, cafenele si magazine de suveniruri. O experienta unica pe care o poti petrece intr-un sejur in Cracovia, este un tur comunist ce se realizeaza in masini vechi care te vor conduce in suburbiile orasului, unde se pastreaza vie inca amprenta erei sovietice. Daca alegi sa petreci un sejur in Cracovia, nu poti rata o excursie catre Auschwitz, binecunoscutul lagar de concentrare care pastreaza si astazi vie amintirea ororilor naziste.