X
Se incarca...

Sejur Costa Dorada

Costa Dorada – surprinde prin limpezimea apelor turcoaz, prin plajele cu nisipuri fine inconjurate de palmieri, oferind turistilor adevarate oaze de relaxare si recreere.

Sejur Costa Dorada - Oferte

Sejur Costa Dorada

Alege sa descoperi o destinatie surprinzatoare care ofera atat o asezare idilica la malul Mediteranei, cu plaje de vis si tarmuri stancoase inconjurate de o vegetatie bogata si nenumarate obiective turistice istorice si culturale, optand sa petreci un sejur pe Costa Dorada. Plajele sale ofera nisipuri fine aurii, ape turcoaz si limpezi, astfel ca turistii care aleg sa petreaca un sejur pe Costa Dorada sa aiba parte de nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber, de practicare a sporturilor acvatice si de a se bucura de peisaje naturale idilice.

Un sejur pe Costa Dorada inseamna...

Printre cele mai frumoase statiuni pe care turistii care aleg sa petreaca un sejur in Costa Dorada le pot vizita, se numara Salou, cu frumoasele sale plaje si porturi, dar si cu faimosul parc tematic de distractii, unde turistii pot trai aventura vietii lor in una din nenumaratele atractii care se gasesc aici. In plus, proximitatea fata de Barcelona face dintr-un sejur pe Costa Dorada ocazia ideala de a vizita aceasta destinatie atat de faimoasa in intreaga lume, ce atrage si surprinde prin obiectivele unice, catedralele cu o arhitectura surprinzatoare, plajele si promenadele, iar lista poate continua.. Un sejur pe Costa Dorada iti ofera sansa de a te bucura de amestescul ideal dintre peisaje naturale de vis, ape cristaline ce imbratiseaza munti, plaje cu nisipuri fine, prezenta edificiilor arhitecturale si a monumentelor istorice, precum si a oamenilor osiptalieri.