X
Se incarca...

Sejur Corfu

Plajele incantatoare, conditiile excelente pentru practicarea sporturilor acvatice si monumentele antice sunt mixtul ideal pentru a petrece o vacanta minunata in Corfu.

Sejur Corfu - Oferte

Sejur Corfu

Daca te aflii in cautarea unei destinatii magice, asezata in inima apelor marii ce ofera peisaje verzi pretutindeni, plaje cu nisipuri fine si ape cristaline, alege un sejur in Corfu si vei avea parte de o experienta de neuitat. Aceasta destinatie fascinanta nu ofera celor care aleg sa petreaca un sejur in Corfu doar unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, ce imbratiseaza armonios prezenta muntilor inalti si a stancilor ascutite, cat si numeroase sate pitoresti asezate in inima muntilor si monumente istorice care pastreaza vie amintirea unui trecut tumultos.

Un sejur in Corfu inseamna...

Orasul Corfu este unul dintre cele mai importante obiective pe care turistii nu trebuie sa le rateze in cadrul unui sejur in Corfu, aici regasindu-se numeroase muzee, cetati, piete si edificii stravechi cu arhitectura ce poarta influente venetiene. In cadrul unui sejur in Corfu, turistii au sansa de a explora plajele ascunse cu nisipuri fine de culoare alba, sau se pot aventura in inaltimile muntilor, regasind aici adevarate oaze de liniste si relaxare. Un sejur in Corfu nu trebuie incheiat inainte de a vizita faimosul oras Kassiopi, unde se pastreaza conservate ruine antice grecesti si romane care spun povestea unui trecut bogat.