X
Se incarca...

Sejur Copenhaga

Copenhaga este unul dintre cele mai interesante orase scandinave, o imbinare ideala intre arhitectura moderna si edificiile istorice care te invaluie intr-o atmosfera incantatoare.

Sejur Copenhaga - Oferte

Sejur Copenhaga

Copenhaga, este destinatia preferata de turistii din intreaga lume, adesandu-se in special celor care sunt in cautare de concerte si festivaluri, aici avand loc cele mai numeroase festivaluri de muzica rock si jazz. Capitala Danemarcai nu este insa doar atat: cei care aleg sa petreaca un sejur la Copenhaga se vor bucura de un oras situat pe doua insule, ce ofera atat plaje, cat si cea mai mare zona de shopping din Europa. Parcurile, palatele, muzeele, galeriile de arta si bisericile sunt cateva dintre atractiile pe care aceasta destinatie le detine, facand dintr-un sejur la Copenhaga ocazia ideala de a descoperi trecutul bogat al acesteia.

Un sejur la Copenhaga inseamna...

Simbolul acestui oras, statuia Micii Sirene, poate fii admirata intr-un sejur la Copenhaga, in cadrul caruia se pot vizita o mutitudine de alte atractii turistice: portul, palate, castele, biserici, parcuri, fiecare dintre ele fiind unica, facandu-te sa descoperi orasul cu cea mai veche monarhie din Europa. Daca alegi sa petreci un sejur la Copenhaga, nu rata sa gusti din preparatele traditionale ale bucatariei nordice care ofera o diversitate de specialiitati pentru toate gusturile. Un sejur in Copenhaga te va surprinde prin frumusetea monumentelor arhitecturale, a strazilor perfecte, a magazinelor numeroase, a plajelor, aceasta destinatie fiind considerata una dintre cele mai cosmopolite orase scandinave.