X
Se incarca...

Sejur Cinque Terre

O regiune incarcata de magie, Cinque Terre pastreaza perfect farmecul naturii ce se imbina ideal cu prezenta a cinci mici sate pescaresti cu o arhitectura unica.

Sejur Cinque Terre - Oferte

Sejur Cinque Terre

Daca iti doresti sa descoperi un mic colt de natura unde omul si natura convietuiesc armonios, un loc ascuns intre infinitatea marii si inaltimile muntoase, protejat si conservat de-a lungul secolelor, unde sa simti ca pasii iti sunt purtati catre vremuri trecute, alege sa petreci un sejur in Cinque Terre si vei avea parte de o vacanta unica. Printre cele mai fascinante obiective turistice pe care turistii care aleg un sejur in Cinque Terre le pot descoperi sunt cele 5 mici sate medievale in sine situate in inima naturii si conservate pana in zilele noastre aproape perfect, conferind o atmosfera de pace si armonie.

Un sejur in Cinque Terre inseamna...

Pe langa acestea, turistii care aleg un sejur in Cinque Terre, vor descoperi, pe langa numeroasele monumente istorice, sate pitoresti asezate chiar in inima muntilor, si peisaje incantatoare rezultate din imbratisarea marii si zonelor muntoase. In plus, un sejur in Cinque Terre ofera posibilitatea de a vizita monumentele medievale si a te bucura de unicitatea modului de constructie al micilor sate, in trepte, asemeni unor terase suspendate pe tarmurile marii, ce atrag prin arhitectura in diferite culori ce ofera un ambient de poveste. Vola.ro iti ofera o gama variata de oferte de sejur in Cinque Terre pentru ca tu sa poti petrece o vacanta de neuitat catre aceasta destinatie unica, ce este considerata a detine unele dintre cele mai frumoase sate din lume.