X
Se incarca...

Sejur Chania

Chania - descopera un paradis mediteraneean, cu plaje fantastice si peisaje de vis, incarcata de istorie si cultura, unde natura se imbina armonios cu arhitectura venetiana.

Sejur Chania - Oferte

Sejur Chania

Nu rata o vacanta de neuitat intr-una din cele mai frumoase destinatii grecesti, ce abunda de peisaje naturale paradisiace, plaje cu nisipuri in diferite nuante de culori si ape turcoaz ce atrag milioane de turisti anual, alegand un sejur in Chania. Aceasta destinatie fascinanta nu ofera celor care aleg sa petreaca un sejur in Chania doar un climat ideal, nisipuri fine si peisaje naturale de vis, dar si numeroase vestigii istorice, pastrand vie urma influentelor venetiene ce si-au pus amprenta asupra arhitecturii constructiilor din intreaga insula.

Un sejur in Chania inseamna...

Muzeele, portul, bisericile vechi si cladirile cu arhitectura ce imbina influente turcesti si venetine sunt unele dintre cele mai importante obiective care nu trebuie sa fie ratate de-a lungul unui sejur in Chania. In cadrul unui sejur in Chania, turistii au sansa de a descoperi si explora frumusetile fara asemanare ale naturii, urmele trecutului tumultos conservate pana in zilele noastre si cultura bogata a poporului. Un sejur in Chania nu poate fi incheiat insa inainte de a profita de soarele bland si calduros, de plajele cu nisipuri fine si ape de culoarea safirelor ce ofera peisaje uimitoare create in mod natural si nici inainte de a degusta savuroasele bucate traditionale grecesti.