X
Se incarca...

Sejur Catania

Situat la poalele Etnei, cel mai mare vulcan din Europa, Catania este un oras ce captiveaza prin frumusetea peisajelor naturale neperturbate si a istoriei conservate.

Sejur Catania - Oferte

Sejur Catania

Cu o arhitectura baroca spectaculoasa ce combina vremurile moderne cu cele antice si cu o pozitie surprinzatoare intre Vulcanul Etna si Marea Ionica, capitala Siciliei este destinatia ideala pentru a petrece o vacanta de neuitat. Alege un sejur in Catania, si descopera un oras cu o istorie bogata, puternic marcata de eruptiile vulcanului Etna. In cadrul unui sejur in Catania, vei descoperi o insula a contrastelor, unde albastrul marii contrasteaza cu plajele cu nisip de culoare alba si unde vulcanul fumegand contrasteaza cu natura salbatica.

Un sejur la Catania inseamna...

Intr-un sejur in Catania, vei regasi un oras incarcat de istorie, ce pastreaza inca vie atat amintirea vechiului imperiu roman, prin ruine ale teatrelor si amfiteatrelor romane cat si dovada eruptiilor vulcanului Etna ce au distrus mare parte din oras. Amintirea unui sejur in Catania va ramane imposibil de uitat, intrucat aceasta destinatie ofera turistilor tot ceea ce ar putea dori : peisaje fabuloase care fura respiratia, monumente arhitecturale, muzee, biserici, si plaje excelente, majoritatea dintre ele detinand Steag Albastru. Un sejur in Catania te va fascina prin frumusetea unica si prin simplicitatea peisajelor, cele mai multe dintre ele pasatrandu-se inca salbatice, prin societatea multiculturala si prin monumentele arhitecturale datand din cele mai vechi timpuri.