X
Se incarca...

Sejur Budapesta

Budapesta – este un oras atat de frumos, incat a fost supranumit “Perla Dunarii”. In plus, este centrul culturii si istoriei maghiare.

Sejur Budapesta - Oferte

Sejur Budapesta

Alege sa petreci un sejur la Budapesta, capitala supranumita „Perla Dunarii” si descopera o destinatie culturala, ce imbina o arhitectura specifica veche, semn marcant al unui trecut bogat, cu numeroase muzee si expozitii care te imbina sa descoperi putin din cultura si arta Ungariei. Intr-un sejur la Budapesta, poti participa la o serie de festivaluri ce dezvaluie muzica traditionala si muzica folk ungureasca, care au facut aceasta destinatie celebra. In plus, te poti bucura de capacitatile vindecatoare ale apelor termale, acestea fiind utilizate inca de pe vremea romanilor in scopuri terapeutice.

Un sejur la Budapesta inseamna...

O croaziera pe Dunare iti va permite sa admiri frumusetile unice ale acestui oras, castelele, cladirea Parlamentului, podurile si constructiile cu o arhitectura surprinzatoare, pastrand amintiri de neuitat ale unui sejur la Budapesta ce nu trebuie ratat. Capitala Ungariei este paradisul cumparaturilor, astfel incat nu putem termina un sejur la Budapesta fara a vizita micutele magazine de suveniruri pentru a pastra amintirea unei vacante speciale. Evadeaza intr-un sejur la Budapesta pentru a te bucura de unul dintre cele mai frumoasele orase de pe Dunare, de festivaluri si concerte si de aerul romantic de pretutindeni.