X
Se incarca...

Sejur Bruxelles

Inima Uniunii Europene, Bruxelles nu este doar cel mai important centru institutional, ci si paradisul iubitorilor ciocolatei belgiene si a edificiilor arhitecturale fascinante.

Sejur Bruxelles - Oferte

Sejur Bruxelles

Intr-un sejur la Bruxelles, nu te vei putea bucura doar de deliciile faimoasei ciocolatei belgiene, ci vei descoperi un si un orasel mic care surprinde prin arhitectura deosebita a cladirilor in diferite stiluri, prin bisericile si muzeele, dar si prin centrele institutionale europene prezente aici. Aceasta destinatie, este alegerea ideala fie ca doresti sa petreci un City Break la Bruxelles sau un sejur prelungit la Bruxelles, in care sa profiti de multitudinea de atractii turistice pe care le pune la dispozitia vizitatorilor. Intr-un sejur la Bruxelles, nu vei descoperi doar o capitala europeana, ci si centrul culturii europene, care fascineaza turistii prin arhitectura, prin istorie, si prin multitudinea de muzee si de parcuri.

Un sejur la Bruxelles inseamna...

Alege una din multitudinea de oferte de sejur la Bruxelles pe care o punem la dispozitie turistilor si petrece un City Break de neuitat, lasandu-te surprins de mancarea traditionala si de aroma speciala a berii specifice belgiene, in capitala aflata chiar in inima europei. Aceasta „Capitala a Europei”, asa cum mai este numit micul orasel, este un mozaic de cultura, de limbi si de traditii, un loc plin de sarm care ii fascineaza pe toti cei care aleg sa petreaca un sejur la Bruxelles, facand din aceasta experienta, una de neuitat.