X
Se incarca...

Sejur Berlin

Berlin – simbolul European al unificarii captiveaza prin monumentele magnifice si vestigii istorice conservate pana in zilele noastre.

Sejur Berlin - Oferte

Sejur Berlin

Incearca o experienta deosebita, alegand un sejur la Berlin, o capitala unica, in care se regaseste cel mai important "simbol al unificarii". Nu rata ocazia sa pleci intr-un sejur la Berlin, optand pentru o oferta catre aceasta destinatie cosmopolita, faimoasa pentru mixul de cultura si istorie, unde vei putea admira monumente istorice impresionante ce stau marturie unui trecut tumultos. In contrast cu acestea, in cadrul unui sejur la Berlin, vei descoperi zgarie nori ce se inalta mareti chiar in inima orasului, restaurante si facilitati moderne, precum si o viata de noapte dinamica.

Un sejur la Berlin inseamna...

Turistii in cautare de cultura pot alege o oferta de sejur la Berlin, unde li se vor dezvalui o serie de monumente istorice materializate in biserici si catedrale vechi, nenumarate simboluri ale razboiului, si un numar mare de muzee si galerii de arta unde este evidentiat modul de viata socialist. Fie ca este vorba de cultura, muzica, arta sau restaurante traditionale, un sejur la Berlin ofera posibilitati de petrecere a timpului pentru toate gusturile.