X
Se incarca...

Sejur Belek

In Belek, armonia nisipurilor albe infinite se imbina cu stralucirea marii, creand un cadru ideal pentru o vacanta de vis.

Sejur Belek - Oferte

Sejur Belek

Una dintre cele mai frumoase statiuni turcesti, ce atrage prin lux si opulenta, oferind plaje incantatoare, cu nisipuri fine aurii si ape cristaline asteapta sa te surprinda. Belek, este o statiune ce atrage nu doar prin plajele cosmopolite, ci si prin abundenta de edificii istorice si patrimoniul cultural bogat ce conserva secole de istorie. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Belek vor descoperi o destinatie de vis, ce ofera pe langa bogatia istorica si tarmurile cu peisaje de vis, o abundenta de peisaje naturale si plante exotice, paduri bogate si o fauna rara protejata, in mijlocul carora turistii pot gasi adevarate oaze de liniste.

Un sejur in Belek inseamna...

Un sejur in Belek ofera posibilitatea explorarii unor vestigii antice si ruine stravechi, orasul adapostind o gama variata de constructii bizantine, ruine ale palatelor si cetatilor antice si ramasite ale monumentelor preistorice. Alegerea unui sejur in Belek este benefic sanatatii, intrucat aici exista nenumarate zone terapeutice care dateaza inca de pe vremea romanilor. Pe langa acestea, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Belek se vor putea bucura de razele soarelui calde pe una dintre superbele plaje cu nisipuri de un galben aprins ce contreasteaza cu albastrul infinit al marii, oferind un cadru splendid si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber si de relaxare. Pe Vola.ro vei regasi o gama variata de oferte de sejur in Belek, pentru a indeplini toate cerintele turistilor astfel incat sa se poata bucura de o vacanta minunata pe care sa nu o poata uita.