X
Se incarca...

Sejur Barcelona

Barcelona – frumoasa, colorata, magica si fermecatoare, Barcelona este o destinatie unde spiritul dansurilor flamenco te va invalui intr-o atmosfera de sarbatoare continua.

Sejur Barcelona - Oferte

Sejur Barcelona

Un sejur la Barcelona este alegerea ideala pentru a te bucura de imaginea unica a casutelor colorate parca deprinse din povesti. „ Orasul lui Gaudi”, surprinde turistii prin stiluri arhitecturale unice, fiind practic un exemplu de muzeu in aer liber. Farmecul Barcelonei nu este dat doar de simbolurile arhitectural unice, acesta provine si din combinatia peisajelor incantatoare date de prezenta plajelor si ale muntilor, de ospitalitatea oamenilor si de mancarurile traditionale..

Un sejur la Barcelona inseamna...

Barcelona imbina atractii pentru toate preferintele, astfel incat ofera oaze de relaxare pentru turistii ce doresc o vacanta linistita, bucurandu-se de soare si de plaja. Totodata, un sejur la Barcelona, o destinatie fantastica, furnizeaza turistilor posibilitatea de a se delecta cu privelistile fabuloase ale orizontului din punctele inalte ale dealurilor ce se ridica la marginile orasului. Turistii care aleg sa petreaca un sejur la Barcelona vor fi vrajiti de arhitectura spectaculoasa ale monumentelor create de faimosul Antoni Gaudi, „arhitectul lui Dumnezeu” a carui opera fabuloasa este unica in lume. Daca alegi sa petreci un sejur la Barcelona, trebuie sa stii ca este o destinatie ce poate fi vizitata la pas, astfel incat te va face sa te bucuri de frumusetile ce se regasesc in cele mai mici detalii. Un sejur la Barcelona reprezinta o experienta unica in cel mai cosmopolit, modern si animat oras spaniol, care ofera atat de multe posibilitati de petrecere a timpului si de a „gusta” din cultura si istoria catalana, incat te va face sa vrei sa revii iar si iar..