X
Se incarca...

Sejur Bangkok

Lasa-te captivat de magia templelor sacre, chiar in inima Thailandei. Bangkok este una dintre cele mai fascinante destinatii din lume si un oras extravagant al contrastelor.

Sejur Bangkok - Oferte

Sejur Bangkok

Daca iti doresti sa descoperi un oras ce abunda de bogatii culturale, arhitecturale si istorice la fiecare pas, alege sa petreci un sejur in Bangkok si vei ramane captivat o destinatie unica, ce imbina armonios traditionalul si noul intr-un cadru de vis. Printre cele mai fascinante obiective turistice pe care turistii le pot vizita in cadrul unui sejur in Bangkok sunt faimoasele temple inchinate profetului Budha, acestea detinand statui impunatoare din aur si pietre pretioase ale lui Budha si surprinzand prin arhitectura unica decorate in stil specific. Marele Palat este una dintre vizitele obligatorii in cadrul unui sejur in Bangkok, acesta fiind centrul spiritualitatii si al intelepciunii, si cel mai de seama simbol al Thailandei, locul unde se regasesc numeroase marci ale istoriei si ale trecutului bogat al culturii si civilizatiei thailandeze.

Un sejur in Bangkok inseamna...

Una dintre cele mai frumoase experiente pe care turistii le pot avea in cadrul unui sejur in Bangkok esye experienta cumparaturilor. Aici se regaseste cea mai mare si frumoasa piata plutitoare in aer liber din lume, unde turistii vor gasi absolut orice si-ar putea dori. Intr-un sejur in Bangkok turistii vor descoperi o destinatie unica, ce abunda de istorie si comori arhitecturale fara asemanare, oferind un cadru de poveste si captivand iremediabil pe oricine ii calca pragul.