X
Se incarca...

Sejur Bali

Lasa-te fascinat de o calatorie in Bali, paradisul exotic al plajelor infinite si apelor turcoaz, al padurilor tropicale neperturbate, vulcanilor si templelor sacre.

Sejur Bali - Oferte

Sejur Bali

Daca vrei sa descoperi unul dintre cele mai bogate si fascinante locuri de pe pamant, alege un sejur in Bali, o destinatie unde cultura, peisajele naturale de exceptie, plajele tropicale si climatul primitor se amesteca intr-un mod miraculous, creand un cadru ideal pentru o escapada exotica perfecta. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Bali vor fi impresionati de frumusetea unica a plajelor ce imbina apele oceanice cristaline, cu nisipurile fine in diferite nuante de culori si a recifelor de corali, cu prezenta vulcanilor inca activi si vegetatia tropicala, oferind un ambient incomparabil.

Un sejur in Bali inseamna...

In cadrul unui sejur in Bali, turistii se vor putea bucura de descoperirea faimoaselor temple cu o arhitectura specifica unica. Pe insula se regasesc peste 10.000 de astfel de temple, fiecare cu o frumusete proprie incredibila, ducand la supranumirea acesteia ca “Insula zeilor”. Pe langa acestea, un sejur in Bali ofera turistilor posibilitatea de a explora bogatiile naturale incomensurabile ale insulei, escaladarea vulcanilor inca activi si incursiuni pana in inima padurilor tropicale ce captiveaza prin bogatia speciilor si frumusetea idilica a vegetatiei. Unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care turistii le pot descoperi in cadrul unui sejur in Bali sunt imaginile unice oferite de culturile de orez in terase, ce fac parte din patrimoniul mondial al UNESCO, oferind o experienta unica tuturor privitorilor.