X
Se incarca...

Sejur Atena

O destinatie de legenda, unde templele zeilor mitologici se ridica maret asupra orasului, Atena asteapta sa te captiveze iremediabil prin farmecul sau antic.

Sejur Atena - Oferte

Sejur Atena

Alegerea unui pachet de sejur la Atena, iti va dezvalui imaginea unei lumi antice, care contrasteaza cu o lume moderna, aceasta fiind o destinatie gata sa dezvaluie secretele antice ale mitologiei tuturor celor care opteaza pentru un sejur la Atena. In „Oasul zeilor”, vei putea descoperi un centru al culturii si istoriei, ce cucereste turstii care aleg sa plece intr-un sejur la Atena atat prin atmosfera traditionala, cat si prin siturile arheologie si stradutele labirintice, combinate cu prezenta acropolelor care ofera o priveliste magica asupra orasului si a marii, lasand privitorii fara respiratie.

Un sejur la Atena inseamna...

Turistii dornici de o vacanta dinamica, vor gasi in Atena o serie de plaje aglomerate unde se pot bucura de soarele grecesc si de apele curate ale Marii Egee, in timp ce turistii aflati in cautarea unui sejur la Atena care sa le ofere relaxare si intimitate, vor gasi o multitudine de plaje ascunse, solitare unde sa poata evada de la stresul cotidian. In cadrul unui sejur la Atena, turistii vor beneficia de cazare la standarde inalte, de mijloace de transport moderne, servicii de calitate si se vor putea bucura de ospitalitatea locuitorilor. Alege sa cunosti o parte din cultura si istoria Greciei, optand pentru un pachet de sejur la Atena ce te va purta in vremurile mitologice care ii vor fascina iar si iar pe toti cei care ii vor calca pragul.