X
Se incarca...

Sejur Antalya

Antalya ofera o atmosfera istorica linistitoare ce imbina un labirint de vestigii istorice, peisaje naturale incantatoare si plaje cu apele exotice.

Sejur Antalya - Oferte

Sejur Antalya

Intr-un sejur in Antalya vei descoperi mixul ideal dintre diverse culturi si civilizatii, o imbinare armoniasa a bogatiilor istorice si a patrimoniului cultural, alaturi de o explozie a bogatiilor naturale fara asemanare. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Antalya vor descoperi un adevarat muzeu in aer liber, considerat a fi cel mai mare din lume, ce ofera pe langa edificii istorice, plaje de vis cu ape turcoaz si nisipuri fine, vegetatie bogata, formatiuni stancoase unice si numeroase orase ce abunda de obiective turistice.

Un sejur in Antalya inseamna...

Pe langa acestea, intr-un sejur in Alanya, turistii vor descoperi una dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, plaja Cleopatra, unde se regaseste cel mai bun si fin nisip, considerat a fi adus chiar din Egipt. In proximitatea sa, este asezata una dintre cele mai renumite pesteri din zona, pestera Damlatas, unde turstii care vin intr-un sejur in Alanya se vor bucura de explorarea sa, aceasta avand puteri terapeutice si oferind peisaje incantatoare date de prezenta multitudinii de stalactite si de stalagmite. Intr-un sejur in Alanya, vizitatorii vor descoperi numeroase monumente istorice si edificii arhitecturale stravechi, printre care castelul din Alanya, cel mai faimos monument ce poarta cu sine urmele trecerii timpului asupra unui trecut grandios.