X
Se incarca...

Sejur Amsterdam

Amsterdam, faimosul simbol European al libertinismului, imbina armonios istoria, cultura, arta si viata de noapte activa intr-un cadru ideal.

Sejur Amsterdam - Oferte

Sejur Amsterdam

Orasul Lalelelor, sau „Venetia nordului”, asa cum este supranumita capitala Olandei, Amsterdam, incanta turistii prin atmosfera intima, prin arhitectura impresionanta si prin casutele pitoresti. Alegerea unui sejur la Amsterdam ofera turistilor posibilitatea de a se bucura de atractiile istorice care contrasteaza cu cladirile moderne, de viata de noapte activa si de peisajele spectaculoase, captivand prin farmecul multitudinii de canale inguste ce ofera peisaje unice.

Un sejur in Amsterdam inseamna...

Amsterdam este o destinatie extrem de populara pentru turistii de pretutindeni, adresandu-se in special tinerilor in cautare de distractie, si atrangand prin viata de noapte activa si dinamica, dar si prin atitudinea libertina a olandezilor. In cadrul unui sejur la Amsterdam, iubitorii de cultura se pot delecta privind arhitectura veche imbinata cu cea noua, sau pot vizita multitudinea de muzee si cladiri istorice. Un sejur la Amsterdam este alegerea potrivita si pentru cei aflati in cautare de romantism, acestia putandu-se bucura de o plimbare pe canalele ce ofera un aer intim si o priveliste superba asupra orasului. Pentru cei aflati in cautare de aventura, un Sejur la Amsterdam este alegerea optima intrucat aceasata destinatie ofera o serie de zone ascunse ce asteapta sa fie descoperite, un bun exemplu in acest sens fiind Gradina Secreta, un loc ce merita vizitat la pas, oferind turistilor o oaza de liniste in mijlocul unei capitale entuziaste. Oricare ar fi motivele pentru care alegi un sejur la Amsterdam, fie ca iti planifici vacanta din timp optand pentru un sejur Early Booking la Amsterdam, sau te decizi in ultimul moment, beneficiand de reducerile noastre de sejur Last Minute la Amsterdam, fii sigur ca vei descoperi o lume aparte si enigmatica, ce nu va inceta sa te surprinda.