X
Se incarca...

Sejur Aqaba & Amman

Aqaba, cel mai important port de la Marea Moarta, asteapta sa fie explorata de turistii in cautare de peisaje unice. In plus, este o destinatie ideala pentru practicarea sporturilor acvatice!

Sejur Amman - Oferte

Sejur Amman

Daca iti doresti sa descoperi un oras ce abunda de comori spirituale, religioase, arhitecturale si minuni ale naturii ce se imbina ideal cu vestigii antice, alege un sejur in Amman si vei descoperi una dintre cele mai de seama destinatii ale Orientului Mijlociu. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Amman vor descoperi una dintre marile minuni ale lumii, orasul antic Petra, construit in intregime in piatra in primele secole si pastrat ascuns vreme indelungata intre nisipurile desertice.

Un sejur in Amman inseamna...

Printre cele mai valoroase atractii turistice pe care turistii le pot vizita in cadrul unui sejur in Amman se numara obiectivele de patrimoniu mondial ce conserva vestigii antice, teatre romane, moschee, muzee, edificii istorice si stradute labirintice care abunda de produse de artizanat traditionale. Un sejur in Amman ofera turistilor posibilitatea de a descoperii leaganul legendelor biblice, iar asezarea sa ideala in proximitatea Marii Moarte, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe pamant, faimos datorita capacitatilor terapeutice ii confera un mare atuu. Una dintre cele mai fascinante experiente pe care le pot avea turistii in cadrul unui sejur in Amman este o calatorie in desert, unde peisajele unice captiveaza si cuceresc pe oricine le calca pragul.