X
Se incarca...

Sejur Alanya

Alanya, cu bogatia civilizatiilor antice, este considerata a fi destinatia ideala pentru a pasi pe urmele Cleopatrei, intr-o explorare a secretelor istoriei.

Sejur Alanya - Oferte

Sejur Alanya

Un sejur in Alanya inseamna a descoperi o destinatie fascinanta de pe coasta turceasca, ce ofera unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, peisaje naturale ce fura respiratia, monumente istorice si traditionalele bazare turcesti cu de toate. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Alanya, vor putea explora nenumarate pesteri formate de-a lungul tarmurilor datorita eroziunii marine, unde se poate ajunge cu barca, dupa o calatorie fascinanta in largul marii.

Un sejur in Alanya inseamna...

Pe langa acestea, intr-un sejur in Alanya, turistii vor descoperi una dintre cele mai frumoase plaje din Turcia, plaja Cleopatra, unde se regaseste cel mai bun si fin nisip, considerat a fi adus chiar din Egipt. In proximitatea sa, este asezata una dintre cele mai renumite pesteri din zona, pestera Damlatas, unde turstii care vin intr-un sejur in Alanya se vor bucura de explorarea sa, aceasta avand puteri terapeutice si oferind peisaje incantatoare date de prezenta multitudinii de stalactite si de stalagmite. Intr-un sejur in Alanya, vizitatorii vor descoperi numeroase monumente istorice si edificii arhitecturale stravechi, printre care castelul din Alanya, cel mai faimos monument ce poarta cu sine urmele trecerii timpului asupra unui trecut grandios.