X
Se incarca...

Obiective turistice Atena

O destinatie de legenda, unde templele zeilor mitologici se ridica maret asupra orasului, Atena asteapta sa te captiveze iremediabil prin farmecul sau antic.

Obiective turistice Atena - Locuri de vizitat

Obiective turistice Atena

Atena este un adevart muzeu in aer liber, taramul legendelor si al zeilor mitologici, fiind o destinatie ce atrage milioane de turisti dornici de a-I descoperi misterele. Cele mai importante obiective turistice din Atena sunt Acropolele si Partenonul, doua dintre atractiile turistice cele mai vechi si mai importante din Grecia, ce pastreaza vii si astazi urmele unui trecut grandios. Alte obiective turistice din Atena pe care turistii nu trebuie sa le rateze in cadrul unui sejur petrecut aici sunt sunt templul lui Zeus, teatrul lui Dyonisos si teatrul lui Odeon, unele dintre cele mai vechi constructii din lume.

Pentru a descoperi numeroase obiective turistice, Atena este optiunea ideala

Printre faimoasele obiective turistice din Atena, se numara si numeroase muzee, printre acestea Muzeul de Arheologie, unde se regasesc nenumarate opera de arta faimoase, precum si Galeria Nationala ca adaposteste opera are artistilor renumiti greci. Plajele sunt alte obiective turistice din Atena ce atrag an de ani vizitatori, oferindu-le plaje, ape cristaline si privelisti superbe asupra marii, iar accesul catre acestea este reslizat facil datorita nenumaratelor mijloace de transport ce interconecteaza centrul orasului si zonele de plaja. Cafenelele si restaurantele tipice grecesti fac parte din nenumaratele obiective turistice din Atena, imbiand turistii cu o gama variata de preparate traditionale ca rezultat al imbinarii multiculturale.

Aboneaza-te la newsletter si intra in clubul calatorilor fericiti!

Iti trimitem pe mail preturi foarte bune si oferte exclusive Vola.ro

LANGM_NEWSLETTER_EMAIL_SUBSCRIBED
Hei! Ne bucuram ca iti plac ofertele noastre, dar nu e nevoie sa te abonezi din nou! Esti deja in clubul calatorilor fericiti.
Bine ai venit in clubul celor mai fericiti calatori!
Iti multumim pentru inscriere!