X
Se incarca...
Intrebari frecvente - Wizz Air

Limite de bagaje la Wizz Air

Pasagerii au dreptul de a transporta gratuit la bordul aeronavelor Wizz Air o piesa de bagaj de mana cu dimensiunile 42x32x25 cm, care sa se incadreze in spatiul de sub scaunul din fata.

De asemenea, este posibil ca pasagerii sa opteze pentru a achizitiona un bagaj de mana mare contra-cost, ale carui dimensiuni nu trebuie sa depaseasca 56x45x25 cm. Acesta trebuie sa se incadreze in spatiul de depozitare de deasupra capului.

Pe langa bagajul de mana, fiecare pasager are dreptul de a transporta pana la 6 bagaje inregistrate. Fiecare piesa de bagaj este taxata suplimentar. Primele 3 bagaje inregistrate pot fi achitate online, in timp ce restul pieselor se achita direct la aeroport. In momentul platii la aeroport, taxa pentru bagaje este mai mare decat achitarea acestora online.

Pentru mai multe informatii referitoare la transportul bagajelor cu Wizz Air, acceseaza: Informatii bagaje Wizz Air.

Bagajele inregistrate la Wizz Air

Din motive de securitate, compania Wizz Air nu va transporta niciun bagaj in cala aeronavelor fara ca pasagerul detinator sa fie prezent la bord. Regula nu se aplica insa si pentru bagajele pierdute. Dimensiunile bagajelor inregistrate la cala acceptate de Wizz Air sunt:

 1. Latime: 1,499 m
 2. Inaltime: 1,194 m
 3. Lungime: 1,715 m

Obiecte care nu pot fi transportate in bagajele de cala la bordul aeronavelor Wizz Air:

 1. Bani si obiecte de valoare;
 2. Bijuterii, materiale si pietre pretioase;
 3. Computere, camere foto, camere video, telefoane mobile;
 4. Documente oficiale ori private;
 5. Documente de calatorie sau de identitate;
 6. Chei;
 7. Lichide;
 8. Medicamente;
 9. Obiecte de arta;
 10. Obiecte perisabile;