X
Se incarca...

Metode de plata

Cum se achita rezervarile la VOLA.RO

Iti multumim ca ai folosit serviciile Vola.ro, cel mai convenabil serviciu de turism din Romania. Te rugam sa citesti aceste informatii cu mare atentie; contin detalii importante despre cum poti efectua plata si intra in posesia documentelor de calatorie. Daca ai nelamuriri, te rugam sa ne contactezi.

Plata online prin card bancar

Plata se poate efectua online pe site-ul www.vola.ro, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un consultant Vola.ro, dupa confirmarea rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa de tine in rezervare.

Plata in rate

Acceptam plata online in 2 sau 3 rate prin Credit Europe Bank, Star BT, Bonus Card Garanti, Alpha Bank si BRD Finance. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Bitcoin

Plata se poate face online pe site-ul www.vola.ro in timpul efectuarii rezervarii. Dupa selectarea acestui tip de plata vei fi transferat catre pagina de procesare plata online, unde poti plati cu Bitcoin. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Pana cand trebuie sa platesc?

In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.vola.ro, cat si prin intermediul call center-ului, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata cel tarziu pana la data indicata in rezervare sau de consultantii Vola.ro in timpul programului de lucru Vola.ro. Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice si nu de catre Vola.ro, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.

In ce valuta platesc?

Poti plati contravaloarea biletului de avion in EURO. Suma de plata este detaliata in emailul de confirmare a rezervarii la sectiunea "Tarife".

Plata se mai poate face in RON, la cursul BNR din ziua platii la care se adauga un comision de risc valutar de 4%.

Pentru platile efectuate cu cardul online, ai optiunea de a alege ce moneda de tranzactionare doresti sa fie folosita. Iti recomandam sa alegi ca moneda de tranzactionare moneda in care este emis cardul cu care doresti sa faci plata.

Exemple:

  • - Daca ai un card de EUR, este indicat sa alegi ca moneda de tranzactionare tot EUR. Daca ai alege RON, atunci banca emitenta a cardului va calcula suma in RON pornind de la cursul de schimb al bancii.
  • - Daca ai un card de RON, este indicat sa alegi ca moneda de tranzactionare tot RON. In acest caz, conversia se face pornind de la pretul in EUR afisat de Vola.ro pe site inmultit cu cursul BNR din ziua platii + 4% comision de risc valutar. Daca totusi doresti sa alegi EUR si ai un card de RON, atunci banca emitenta a cardului va face conversia la cursul sau de schimb care, de regula, este mai mare decat BNR+ 4%.
Alege limba: