X
Se incarca...

Metode de plata

Cum se achita rezervarile la VOLA.RO

Iti multumim ca ai folosit serviciile Vola.ro, cel mai convenabil serviciu de turism din Romania. Te rugam sa citesti aceste informatii cu mare atentie; contin detalii importante despre cum poti efectua plata si intra in posesia documentelor de calatorie. Daca ai nelamuriri, te rugam sa ne contactezi.

Plata online prin card bancar

Plata se poate efectua online pe site-ul www.vola.ro, in timpul efectuarii rezervarii sau printr-un link de plata furnizat de un consultant Vola.ro, dupa confirmarea rezervarii. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa de tine in rezervare.

Plata la Banca Transilvania, BRD sau Garanti (depunere numerar sau transfer bancar)

Poti face depunere de numerar in contul nostru bancar la orice sucursala Banca Transilvania, BRD sau Garanti din tara. De asemenea, este disponibila plata prin virament bancar din contul tau in conturile noastre. Click pe link-urile urmatoare pentru a localiza cea mai apropiata agentie Banca Transilvania, BRD - GSG sau Garanti. Iata datele referitoare la beneficiarul platii pentru a le furniza bancii:

Banca Transilvania

IBAN EURO: RO23 BTRL 0410 4202 S670 8200

IBAN RON: RO96 BTRL 0410 1202 S670 8200

BRD

IBAN EURO: RO16 BRDE 441S V634 1501 4410

IBAN RON: RO71 BRDE 441S V399 7580 4410

Garanti

IBAN EURO: RO20 UGBI 0000 1320 1960 6EUR

IBAN RON: RO27 UGBI 0000 1320 1960 5RON

IMPORTANT: Dupa efectuarea platii, Vola.ro va vizualiza plata instant in sistemul de plati bancare si va emite documentele de calatorie. Nu este nevoie din partea ta de nicio confirmare a platii prin email sau telefon. Documentele de calatorie vor fi trimise pe adresa de email furnizata de tine in rezervare in maximum 24 ore de la plata.

Din cauza timpului foarte lung de procesare a platilor, NU este acceptat transferul bancar dintr-o banca din strainatate in bancile colaboratoare ale Vola.ro.

Plata in rate

Acceptam plata online in 2 sau 3 rate prin Credit Europe Bank, Star BT, Bonus Card Garanti, Alpha Bank si BRD Finance. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

SelfPay

Plata se poate face online pe site-ul www.vola.ro in timpul efectuarii rezervarii. Dupa selectarea acestui tip de plata, vei primi un cod de tranzactie pe care trebuie sa-l introduci in Statiile de Plata SelfPay pentru a finaliza plata. Este important sa ne contactezi inainte de efectuarea platii pentru reconfirmarea tarifului. Dupa ce plata este procesata, iar biletele sunt emise (in timpul programului de lucru Vola.ro), documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Bitcoin

Plata se poate face online pe site-ul www.vola.ro in timpul efectuarii rezervarii. Dupa selectarea acestui tip de plata vei fi transferat catre pagina de procesare plata online, unde poti plati cu Bitcoin. Dupa ce plata este procesata, documentele fiscale si de calatorie sunt trimise pe adresa de email introdusa in rezervare.

Pana cand trebuie sa platesc?

In momentul efectuarii rezervarii, atat pe site-ul www.vola.ro, cat si prin intermediul call center-ului, primesti informatii cu privire la data limita de plata a rezervarii. Plata trebuie sa fie confirmata cel tarziu pana la data indicata in rezervare sau de consultantii Vola.ro in timpul programului de lucru Vola.ro. Aceasta data limita este impusa de catre furnizorii serviciilor turistice si nu de catre Vola.ro, iar in cazul in care plata nu se efectueaza pana la data indicata, rezervarile vor fi anulate automat.

In ce valuta platesc?

Poti plati contravaloarea biletului de avion in EURO. Suma de plata este detaliata in emailul de confirmare a rezervarii la sectiunea "Tarife".

Plata se mai poate face in RON, la cursul BNR din ziua platii la care se adauga un comision de risc valutar de 4%.

Pentru platile efectuate cu cardul online, ai optiunea de a alege ce moneda de tranzactionare doresti sa fie folosita. Iti recomandam sa alegi ca moneda de tranzactionare moneda in care este emis cardul cu care doresti sa faci plata.

Exemple:

  • - Daca ai un card de EUR, este indicat sa alegi ca moneda de tranzactionare tot EUR. Daca ai alege RON, atunci banca emitenta a cardului va calcula suma in RON pornind de la cursul de schimb al bancii.
  • - Daca ai un card de RON, este indicat sa alegi ca moneda de tranzactionare tot RON. In acest caz, conversia se face pornind de la pretul in EUR afisat de Vola.ro pe site inmultit cu cursul BNR din ziua platii + 4% comision de risc valutar. Daca totusi doresti sa alegi EUR si ai un card de RON, atunci banca emitenta a cardului va face conversia la cursul sau de schimb care, de regula, este mai mare decat BNR+ 4%.