X
Se incarca...

Smart Connection

Cum sa economisesti pana la 60% din tariful biletelor de avion

smart connection

Smart Connection – Mai multe destinatii, mai multe posibilitati

Vola.ro este singurul website care permite functia Smart Connection in mod gratuit. Motorul nostru de cautare ofera utilizatorilor o functie Smart Connection, care reprezinta un instrument de cautare avansata pentru combinatii de zboruri. Combinatiile gasite folosind functia Smart Connection includ doua sau mai multe zboruri ale uneia sau mai multor companii aeriene, dar fiecare zbor este tratat ca un serviciu separat, iar companiile aeriene nu coopereaza in organizarea unei astfel de calatorii. Aceasta este o oportunitate exceptionala de a gasi zboruri foarte ieftine catre destinatii fascinante, unde nu exista zboruri directe.

zboruri usor de obtinut

Smart Connection – Zborurile nu au fost niciodata atat de ieftine si atat de usor de obtinut

Smart Connection permite economisirea a pana la 60% din pretul biletelor pentru conexiuni similare. Zborurile Smart Connection vor aparea in pagina de rezultate doar daca tarifele lor sunt considerabil mai mici decat preturile biletelor standard. Chiar daca zborurile afisate de functia Smart Connection vor fi compuse din segmente de zbor operate de pana la 4 companii diferite, site-ul nostru va permite sa le rezervati printr-un simplu click, iar consultantii nostri se vor ocupa de fiecare detaliu al calatoriei si va vor ajuta cu raspunsuri in caz de orice intrebare.

smartConnection
smart connection

Smart Connection – Transferurile sunt importante

Motorul de cautare Vola.ro ofera o inovatie: posibilitatea de a crea o singura oferta de zbor cu transfer, combinand ofertele companiilor de linie cu cele low-cost. Astfel de oferte pot avea preturi foarte atractive, uneori reducerea poate fi si de 60% fata de biletul standard. Durata transferului poate fi mai mare, de la 1-2 ore, la cateva zeci de ore. In acest timp, poti vizita orasul. Cu putin noroc, o singura calatorie iti poate oferi posibilitatea de a vizita si alt oras in afara destinatiei finale. Verifica daca transferul se face pe timpul zilei sau al noptii si nu uita sa incluzi in buget si un eventual cost de cazare pentru o noapte.

smart connection

Smart Connection – Doar zboruri de incredere

Vola.ro a minimizat riscurile legate de zborurile cu intarzieri, selectand doar acele zboruri fiabile din punct de vedere statistic. Inainte ca un zbor Smart Connection sa fie afisat printre ofertele de pe site-ul nostru, echipa Vola.ro trebuie sa fie cel putin 99% sigura ca totul decurge conform planului.

smart connection

Garantia Smart Connection

Vrem sa te bucuri de toate beneficiile unui astfel de zbor, fara riscuri, asa ca iti oferim gratuit Garantia Smart Connection. Ne poti contacta 24/7 in cazul in care pierzi o conexiune din cauza unei intarzieri, anulari sau schimbari a orarului unuia dintre zboruri, iar noi iti vom oferi un alt bilet gratuit. Vezi Termeni si Conditii.