X
Se incarca...

Garantia Vola.ro la Pachete turistice

Termeni si conditii

Garantia Vola.ro la Pachete Turistice

Conditiile garantiei

In eventualitatea in care gasesti un tarif de pachet turistic sau city break mai mic decat cel ofertat de consultantii Vola.ro la orice agentie de turism din Romania, anunta Vola.ro si iti vom acoperi diferenta pana la tariful mai mic, plus un cupon de reduceri in valoare de 20 euro/persoana pe care il poti folosi la o viitoare achizitie de bilete de avion la Vola.ro.

Tarife participante la garantie

Garantia Vola.ro se aplica exclusiv tarifelor la pachete turistice sau city break-uri ofertate de catre agentii Vola.ro prin email. Garantia se aplica rezervarilor care nu au fost achitate.

Notificarea catre Vola.ro

In cazul in care doresti sa beneficiezi de prevederile Garantiei, va trebui sa faci o cerere catre un consultant Vola.ro, prin email la vacante@vola.ro. La momentul notificarii, tariful mai mic gasit trebuie sa fie disponibil pentru a fi rezervat, fapt determinat de consultantul Vola.ro.

Termenii comparatiei

Garantia Vola.ro se aplica doar unor itinerarii absolut identice (aceeasi destinatie, tip de transport, companie aeriana, orar de zbor, clasa de rezervare, oras de plecare, date de calatorie, timp de calatorie, nume hotel, categorie hotel, tip de camera, numar si tip de persoane, tip de masa, politica de anulare aplicabila, aceleasi taxe si suplimente etc.). Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse.

Garantia nu se extinde asupra unor tarife la care anumite detalii legate de rezervare (spre exemplu compania aeriana, orele de plecare si sosire sau alte detalii similare ale itinerariului) nu sunt cunoscute decat dupa momentul platii..

In cazul in care pentru a beneficia de tariful mai mic gasit trebuie indeplinite anumite conditii, printre care (dar fara a se limita la) restrictii legate de varsta, de zona de rezidenta (tara sau oras) etc, trebuie sa indeplinesti aceste conditii.

Tarifele comparate trebuie sa fie disponibile la agentiile de turism din Romania

Garantia Vola.ro se aplica doar tarifelor care sunt disponibile la orice agentie de turism din Romania.

Garantia Vola.ro nu se aplica spre exemplu unor tarife de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare a unor programe de fidelizare sau ca urmare a utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg.

Valuta de comparatie

Comparatia trebuie facuta intre tarife denominate in aceeasi valuta (spre exemplu nu poate fi comparat un tarif in EURO cu un tarif in RON).

Dovada necesara aplicarii garantiei

Dovada necesara aplicarii Garantiei Vola.ro este oferta primita din partea agentiei cu pret mai mic, care sa contina obligatoriu toate detaliile legate de cererea ta: denumire pachet, nume si tip turisti (adulti, copii, infanti – in acest caz se precizeaza varsta acestora), tip transport, nume companie aeriana, orar de zbor, durata zbor, nume hotel, categorie hotel, tip de masa, tip camera, asezare persoane in camera, politica de anulare aplicabila, procent de reducere (in cazul Early Booking), taxe si suplimente, servicii incluse si neincluse. Numele agentiei cu tarif mai mic trebuie facut public catre Vola.ro.

Garantia nu se acorda ofertelor speciale sau celor Last minute.

Verificarea comparatiei

Toate cererile de aplicare a Garantiei vor fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va accepta ca dovezi “print screen-uri" ale unor tarife mai mici luate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori. Dovada pe care trebuie sa o oferi catre Vola.ro este o copie a email-ului trimis de catre agentia cu tariful mai mic. Copia email-ului poate fi trimisa catre Vola.ro fie prin email, fie printata si prezentata la sediul agentiei noastre.

Raspunsul Vola.ro (prin care compania va acorda discount clientului care sa acopere diferenta plus un cupon de reducere) se va face in termen de maximum 8 ore din momentul primirii cererii, insa in timpul programului birourilor Vola.ro (orarul este publicat la www.vola.ro/contact).

Nu vor fi analizate cererile referitoare la rezervari a caror data de plecare este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul efectuarii cererii.

Schimbari

Vola.ro isi rezervara dreptul de a schimba in orice moment conditiile Garantiei, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii Vola.ro.

Proces verbal nr 2158/26.09.2017 si Declaratie Vola.ro