X
Se incarca...

Garantia Vola.ro la Hoteluri

Termeni si conditii

Garantia Vola.ro la Hoteluri

Conditiile garantiei

In eventualitatea in care, intr-un interval de 24 de ore, gasesti un tarif de hotel mai mic decat cel din rezervarea efectuata pe www.vola.ro pe site-ul oricarei alte agentii din Romania (Booking.com nu este inclus) sau chiar pe www.vola.ro, anunta Vola.ro si iti vom acoperi diferenta pana la tariful mai mic printr-un discount, plus un cupon de reduceri de 20 euro pe care sa-l folosesti la cumparaturi viitoare.

Ce tarife participa la garantie?

Garantia Vola.ro la hoteluri se aplica exclusiv tarifelor la hoteluri. Garantia Vola.ro se aplica tarifelor disponibile online sau celor obtinute de la consultantii nostri prin telefon, email sau in sediul agentiei. Tarifele obtinute pe site-urile din straintate nu sunt acoperite de garantie. Garantia se aplica rezervarilor care nu au fost inca achitate.

Notificare catre Vola.ro

In cazul in care doresti sa beneficiezi de prevederile Garantiei la hoteluri, va trebui sa faci o cerere un consultant Vola.ro prin e-mail, la adresa: hotel@vola.ro, in termen de 24 de ore de la efectuarea rezervarii. La momentul notificarii, tariful mai mic gasit trebuie sa fie disponibil pentru a fi rezervat, fapt determinat de consultantul Vola.ro.

Termenii comparatiei

Garantia Vola.ro la hoteluri se aplica doar unor rezervari absolut identice (aceeasi destinatie, hotel, tip de camera, numar de turisti, varsta turisti, date de calatorie, timp de calatorie etc.). Tarifele obtinute prin rezervarea prin Vola.ro independent (fara a fi parte dintr-un pachet) trebuie comparate cu tarife obtinute similar (fara a fi parte dintr-un pachet, spre exemplu avion+hotel+rent-a-car). Nu se pot face comparatii intre pachete (spre exemplu avion+hotel). Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse. In cazul in care pentru a beneficia de tariful mai mic gasit trebuie indeplinite anumite conditii, printre care (dar fara a se limita la) restrictii legate de varsta, de zona de rezidenta (tara sau oras) etc., trebuie sa indepliniti aceste conditii. Garantia nu se extinde asupra comparatiilor cu tarife publicate de site-urile hotelurilor.

Tarifele comparate trebuie sa fie disponibile online pentru public

Garantia Vola.ro se aplica doar tarifelor carora li se face reclama online si care sunt disponibile publicului larg pe site-uri ale agentiilor din Romania (nu se aplica spre exemplu unor tarife: charter, de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare al statutului de membru al anumitor site-uri, ca urmare a unor programe de fidelizare sau ca urmare al utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg).

Valuta de comparatie

Comparatia trebuie facuta intre tarife denominate in aceeasi valuta (spre exemplu nu poate fi comparat un tarif in EURO cu un tarif in RON).

Dovada necesara aplicarii garantiei

Dovada necesara aplicarii Garantiei Vola.ro este rezervarea efectuata la furnizorul cu pret mai mic (Rezervarea trebuie neaparat sa contina codul de rezervare, numele pasagerilor si alte detalii).

Verificarea Comparatiei

Toate cererile de aplicare a Garantiei vor fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va accepta ca dovezi “print screen”-uri ale unor tarife mai mici efectuate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori. Raspunsul Vola.ro (prin care compania va acorda discount clientului care sa acopere diferenta plus un cupon de reducere de 20 euro care poate fi folosit la cumparaturi viitoare se va face in termen de maxim 24 ore din momentul primirii cererii, insa in timpul programului birourilor Vola.ro (L-V, 9:00 – 18:00). Spre exemplu, o cerere efectuata la ora 14:00 intr-o zi de Luni, va primi raspuns cel tarziu pana Marti la ora 13:30. Nu vor fi analizate cererile referitoare la rezervari a caror data de check-in este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul efectuarii cererii.

Schimbari

Vola.ro isi rezervara dreptul de a schimba in orice moment conditiile Garantiei, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii Vola.ro. Garantia este oferita in aceste conditii si utilizarea site-ului www.vola.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor Garantiei.

Proces verbal nr 2158/26.09.2017 si Declaratie Vola.ro