X
Se incarca...

Garantia Vola.ro la bilete de avion

Termeni si conditii

Garantia Vola.ro la bilete de avion

Conditiile Garantiei

In eventualitatea in care, intr-un interval de 24 de ore, gasesti un bilet de avion mai ieftin decat cel din rezervarea efectuata pe www.vola.ro pe site-ul oricarei alte agentii din Romania sau chiar pe www.vola.ro, anunta Vola.ro si iti vom acoperi diferenta pana la tariful mai mic printr-un discount, plus un discount suplimentar sau iti vom anula rezervarea permitandu-ti sa efectuezi o alta rezervare cu furnizorul mai ieftin. Discountul suplimentar va fi stabilit de consultantul Vola.ro si va fi stabilit la un nivel determinat la discretia companiei.

Ce tarife participa la garantie

Garantia Vola.ro la bilete de avion se aplica exclusiv tarifelor biletelor de de avion. Garantia Vola.ro se aplica exclusiv tarifelor disponibile rezervarilor online (tarifele companiilor aflate intr-o promotie speciala nu sunt acoperite de aceasta garantie) cu plecare de pe orice aeroport din Romania spre orice destinatie din lume. Garantia se aplica rezervarilor care nu au fost inca achitate.

Notificare catre Vola.ro

In cazul in care doresti sa beneficiezi de prevederile Garantiei, va trebui sa faci o cerere prin e-mail, la adresa: rezervare @ vola.ro catre un consultant Vola.ro in termen de 24 de ore de la efectuarea rezervarii. La momentul notificarii, tariful mai mic gasit trebuie sa fie disponibil pentru a fi rezervat, fapt determinat de consultantul Vola.ro.

Termenii comparatiei

Garantia Vola.ro la bilete de avion se aplica doar unor itinerarii absolut identice (aceeasi destinatie, companie aeriana, clasa de rezervare, date de calatorie, timp de calatorie etc.). Tarifele obtinute prin rezervarea prin Vola.ro independent (fara a fi parte dintr-un pachet) trebuie comparate cu tarife obtinute similar (fara a fi parte dintr-un pachet, spre exemplu avion+hotel+rent-a-car). Nu se pot face comparatii intre pachete (spre exemplu avion+hotel). Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse. Garantia nu se extinde asupra unor tarife la care anumite detalii legate de rezervare (spre exemplu compania aeriana, orele de plecare si sosire sau alte detalii similare ale itinerariului) nu sunt cunoscute decat dupa momentul platii. In cazul in care pentru a beneficia de tariful mai mic gasit trebuiesc indeplinite anumite conditii, printre care (dar fara a se limita la) restrictii legate de varsta, de zona de rezidenta (tara sau oras) etc, trebuie sa indeplinesti aceste conditii. Garantia nu se extinde asupra comparatiilor cu tarife publicate de site-urile liniilor aeriene.

Tarifele comparate trebuie sa fie disponibile online pentru public

Garantia Vola.ro se aplica doar tarifelor carora li se face reclama online si care sunt disponibile publicului larg pe site-uri ale agentiilor din Romania (nu se aplica spre exemplu unor tarife: charter, de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare al statutului de membru al anumitor site-uri, ca urmare al unor programe de fidelizare sau ca urmare al utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg). Tariful mai mic nu poate sa provina de la website-uri unde trebuie sa suni pentru a afla tariful sau dintr-un email primit de la o alta agentie.

Valuta de comparatie

Comparatia trebuie facuta intre tarife denominate in aceeasi valuta (spre exemplu nu poate fi comparat un tarif in EURO cu un tarif in RON)

Dovada necesara aplicarii garantiei

Dovada necesara aplicarii Garantiei Vola.ro la bilete de avion este rezervarea efectuata la furnizorul cu pret mai mic (Rezervarea trebuie neaparat sa contina codul de rezervare, numele pasagerilor si detalii complete ale itinerariului).

Verificarea comparatiei

Toate cererile de aplicare a Garantiei Vola.ro la bilete de avion vor fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va accepta ca dovezi “print screen”-uri ale unor tarife mai mici efectuate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii Vola.ro. Vola.ro nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori. Raspunsul Vola.ro (prin care compania va acorda discount clientului care sa acopere diferenta plus un discount suplimentar sau va anula rezervarea pentru ca pasagerul sa beneficieze de noua rezervare cu tarif mai mic), se va face in termen de maxim 8 ore din momentul primirii cererii, insa in timpul programului birourilor Vola.ro (L-V, 9:30 – 18:00). Spre exemplu, o cerere efectuata la ora 14:00 intr-o zi de Luni, va primi raspuns cel tarziu pana Marti la ora 13:30. Nu vor fi analizate cererile referitoare la rezervari a caror data de plecare este intr-un interval mai mic de 24 de ore de la momentul efectuarii cererii.

Schimbari

Vola.ro isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment conditiile Garantiei, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii Vola.ro. Garantia este oferita in aceste conditii si utilizarea site-ului www.vola.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor Garantiei.

Proces verbal nr 2158/26.09.2017 si Declaratie Vola.ro