X
Se incarca...

VOLA.RO - Garantia celui mai mic tarif

Ce este garantia celui mai mic tarif - Vola.ro?

Garantia Vola.ro

Calatoreste mai convenabil ca niciodata

Faci cea mai buna alegere, pentru ca la Vola.ro, pe langa servicii moderne si profesioniste, iti oferim cel mai mic pret. Ca sa iti demonstram aceasta promisiune, am creat Garantia Vola.ro - Cel mai mic pret garantat.

Ce este Garantia Vola.ro?

Iti garantam ca pe Vola.ro te bucuri cu siguranta de cel mai mic pret. Astfel, daca in decurs de 24 de ore de cand ai facut rezervarea, gasesti acelasi produs mai ieftin la o alta agentie, iti returnam diferenta si, in plus, iti oferim un discount suplimentar. Deci fara indoiala, ai parte de cel mai mic pret. Garantat, bineinteles.

Servicii la cel mai mic pret

Garantia celui mai mic pret se aplica pentru achizitia de bilete de avion, pachete turistice si hoteluri. Gasesti mai multe detalii in Termeni si Conditii ai fiecarui produs.

Cum poti sa folosesti avantajele garantiei

Pentru a beneficia de Garantia celui mai mic pret garantat, trebuie sa faci o rezervare online pe Vola.ro si, in decurs de 24 de ori, sa compari cu aceeasi oferta de la o alta agentie de turism. Daca gasesti un pret mai mic decat cel oferit de noi, te rugam sa ne contactezi la 021 407 5300 sau pe rezervare @ vola.ro, pentru a primi beneficiile garantiei.