X
Se incarca...

Early Booking Tenerife

“Insula eternei primaveri”, Tenerife este una dintre cele mai frumoase insule ale Spaniei. Lasa-te surprins de farmecul peisajelor impresionante si al plajelor faimoase.

Early Booking in Tenerife - Oferte

Early Booking Tenerife

Descopera una dintre cele mai faimoase insule spaniole, ce ofera nenumarate atractii turistice, culturale, zone naturale neperturbate, o flora si o fauna bogata, protejata prin lege, plaje idilice si o gastronomie traditionala, alegand un sejur Early Booking in Tenerife. Cea mai vizitata si faimoasa atractie de pe insula, pe care turistii nu trebuie sa o rateze daca petrec un sejur Early Booking in Tenerife este Parcul National el Teide, care adaposteste un munte vulcanic cu cel mai inalt varf din Spania, ce asteapta sa fie explorat, oferind privelisti fermecatoare asupra intregii insule.

O vacanta Early Booking in Tenerife inseamna...

Intr-un sejur Early Booking in Tenerife, turistii vor descoperi peste o suta de plaje, printre cele mai frumoase din lume, ce surprind prin prezenta nisipurilor nerge datorate activitatii vulcanului inca activ, cat si cu nisipuri fine, aurii, aduse din Egipt. Dintre acestea, cele mai faimoase sunt Playa de las Americas si Playa de los Cristianos, unde se gasesc nisipuri fine in diferite culori, cu ape cristaline si numeroase posibilitati de practicare a sporturilor acvatice. Datorita originii sale vulcanice, insula surprinde turistii care aleg sa petreaca o vacanta Early Booking in Tenerife prin peisaje naturale de o frumusete unica in lume, ce imbina bijuteriile naturii, apele cristaline, vegetatia bogata, varfurile vulcanice si tarmurile stancoase. Pe Vola.ro vei regasi o gama ampla de oferte de vacante Early Booking in Tenerife pentru a te bucura si tu de descoperirea unei insule de vis, la tarife excelente.