X
Se incarca...

Early Booking Roma

Roma, faimoasa capitala situata pe sapte coline te va invalui intr-un decor romantic oferit de stradutele labirintice, monumentele istorice si bogatiile unui trecut grandios.

Early Booking Roma - Oferte

Early Booking Roma

Roma este una dintre destinatiile cele mai faimoase din lume, renumita prin monumentele sale, gastronomia traditionala, oferind turistilor o multitudine de motive de a se indragosti iremediabil. Descopera si tu aceasta destinatie irezistibila alegand una dintre ofertele noastre de sejur Early Booking la Roma si bucura-te de farmecul acestui muzeu in aer liber!

O vacanta Early Booking in Roma inseamna...

Unele dintre numeroasele simboluri ale acestui oras sunt fantanile dispersate prin tot centrul Romei, printre care cea mai emblematica este Fontana Di Trevi, considerata a fi una dintre fantanile cele mai frumoase din lume, pe care nu trebuie sa o ratezi daca alegi sa petreci un sejur Early Booking la Roma. Colosseumul roman este una dintre marile minuni ale lumii, un monument ce pastreaza vie amintirea vremurilor de mult apuse, fiind martorul unui trecut grandios, a carui vizita este obligatorie daca alegi sa petreci un sejur Early Booking la Roma. In ciuda dimensiunilor reduse, centrul catolicismului – Vaticanul, gazduieste unele dintre cele mai mari capodopere ale lumii, aici regasindu-se unele dintre cele mai faimoase opere ale renumitilor artisti renascentisti. Tot aici vei regasi si templul religios cel mai important al catolicismului, basilica San Pietro, si una dintre cele mai mari si frumoase piete din lume, Piazza San Pietro, obiective pe care nu le poti rata daca alegi sa petreci o vacanta Early Booking la Roma. Nu incheia sejurul tau Early Booking la Roma, fara a face o oprire in superbele piete care brazdeaza centrul Romei, si fara a vizita bisericile si catedralele medievale, ruinele antice, si muzeele de arta.