X
Se incarca...

Early Booking Istanbul

Situat la confluenta a doua continente, Istanbul cucereste prin bogatia multiculturala si numeroasele edificii istorice, palate si moschee.

Early Booking Istanbul - Oferte

Early Booking Istanbul

Descopera amestecul perfect dintre cultura si civilizatia orientala si cea occidentala, si bucura-te de tarife promotionale, alegand una din ofertele noastre de vacante Early Booking la Istanbul. Aceasta destinatie a contrastelor ofera o diversitate de peisaje, de la cladiri vechi la constructii moderne, de la palate, moschei, muzee de toate tipurile la o viata de noapte extrem de activa si bazare pline cu de toate, astfel incat daca alegi un sejur Early Booking la Istanbul te vei putea de toate minunatiile pe care le ofera aceasta destinatie.

O vacanta Early Booking in Istanbul inseamna...

Promenada principala ofera turistilor posibilitatea de a face plimbari relaxante si de a se bucura de multitudinea de magazine de suveniruri si restaurante, care nu trebuie ratate intr-un sejur in Larnaca. Daca alegi sa pleci intr-un sejur in Larnaca, te vei putea bucura de soare pe una din nenumaratele plaje ce ofera un ambient tropical, restaurante, cafenele si magazine. Plajele din Larnaca se numara printre cele mai frumoase din lume, majoritatea fiind detinatoare Blue Flag, oferind turistilor nisipuri fine din diferite culori, ape limpezi si linistite, nenumarate facilitati, precum si posibilitatea de face plimbari pe mare cu vaporasul. Centrul orasului ii va fascina pe toti cei care aleg sa petreaca un sejur in Larnaca prin amestecul de vechi si nou, acesta fiind renumit pentru arhitectura traditionala si monumentele religioase specifice.