X
Se incarca...
Companii low-cost
Wizz Air

Bilete de avion low-cost Wizz Air

Pe Vola.ro poti gasi si rezerva bilete de avion low-cost Wizz Air! Pentru a gasi cele mai bune oferte, utilizeaza https://www.vola.ro/bilete-avion/Wizz+Air-W6/ sau www.vola.ro

Informatii referitoare la Wizz Air

Scurta descriere a companiei Wizz Air

Wizz Air este o companie maghiara low-cost, ce opereaza curse pe rute europene si internationale. Pentru a putea oferi bilete la preturi competitive, Wizz Air foloseste aeroporturi secundare, aeronavele ofera o singura clasa - fara alocare de locuri iar serviciile suplimentare (spre exemplu: cateringul) se platesc suplimentar.

Istoria companiei Wizz Air

Wizz Air a fost infiintata in anul 2003, sub conducerea directorului general Jozsef Varadiego. Wizz Air a devenit rapid un element cheie al sectorului de zboruri low-cost. Primul zbor Wizz Air a avut loc pe 19 mai 2004, de la Katowice la Londra. Pana in 2007, Wizz Air a servit un numar de peste 6 milioane de pasageri. Wizz Air are 25 baze de operare internationale, dintre care cea principala este in Budapesta.

Flota Wizz Air

In prezent, flota Wizz Air este formata din avioane Airbus A320 & Airbus A321neo. Compania isi extinde flota in mod constant, urmand sa achizitioneze alte avioane Airbus A321neo.

Aeroporturi

Datorita faptului ca Wizz Air doreste sa ofere clientilor cele mai atractive zboruri, compania foloseste aeroporturi mici, astfel ca pentru plecari din Romania, Wizz Air opereaza atat pe aeroportul din Bucuresti, cat si pe cele din Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tîrgu Mureș.

Termenii si conditiile bagajelor la Wizz Air

Pasagerii care calatoresc cu Wizz Air au dreptul de a transporta un bagaj de mana mic, cu dimensiunile 40x30x20 cm gratuit. Acest bagaj trebuie sa incapa in spatiul de sub scaunul din fata pasagerului. Wizz Air ofera de asemenea, posibilitatea de a opta pentru un bagaj de mana mare cu dimensiunile 55x40x20 cm, contra-cost. Acesta trebuie sa incapa in spatiul de depozitare de deasupra capului.

Servicii suplimentare la bordul aeronavelor Wizz Air

Wizz Air nu ofera mese gratuite in timpul zborului. Pentru informatii detaliate referitoare la zborurile operate de Wizz Air si la serviciile suplimentare, te rugam sa ne contactezi pe vola.ro/contact.