X
Se incarca...

City Break - descopera lumea

Zbor + Hotel la preturi avantajoase!

City Break - ce trebuie sa stii

City Break-ul este un pachet turistic ce consta intr-o vacanta scurta (cateva zile) intr-o destinatie urbana, de cele mai multe ori pe durata weekend-ului sau a unui weekend prelungit, incluzand transport (de cele mai multe ori cu avionul) si cazare. City Break-ul este si produsul turistic cu cea mai mare crestere in Romania. Cresterea City Break-urilor a inceput odata cu cresterea popularitatii companiilor low cost, astfel incat turistii pot vizita orasele din Europa la costuri reduse. Caracterul predominant de weekend al City Break-urilor le face extrem de populare intrucat nu necesita concedii prelungite. 

City Break - rezerva online pe Vola.ro

Daca un City Break este zbor + cazare, de ce ai mai avea nevoie de o agentie? De ce nu le poti rezerva separat? Iti oferim Garantia Vola.ro la pachete turistice dintr-un motiv simplu: iti obtinem cazarea la un pret redus, utilizand tarife nepublicate pe site-urile de rezervari de hoteluri. In plus, cumparand doua produse de la Vola.ro (zborul si cazarea la hotel) putem sa-ti oferim un discount similar cu discountul pe care il primesti cand cumperi un meniu in loc de burger si cartofi prajiti separat. Si daca toate astea nu te-au convins, te invitam sa citesti mai multe detalii despre Garantia Vola.ro la Pachete Turistice.

Informatii importante

In cazul in care combinatia de servicii de calatorie pusa la dispozitia dumneavoastra este un pachet in sensul Ordonantei Guvernului nr. 2/2018 privind Pachetele de Servicii de Calatorie si Serviciile de Calatorie Asociate, precum si pentru modificarea unor acte normative („OG 2/2018”), veti beneficia de toate drepturile UE care se aplica pachetelor. Puteti gasi mai multe informatii aici.

Daca Vola.ro actioneaza in calitate de Agentie Organizatoare, in sensul OG 2/2018, aceasta va fi pe deplin responsabila pentru executarea corespunzatoare a pachetului in ansamblu.

Conform legislatiei aplicabile, Vola.ro detine protectie pentru a va rambursa platile si, in cazul in care transportul este inclus in pachet, pentru a asigura repatrierea dumneavoastra in cazul in care devine insolventa.

Informatii suplimentare referitoare la principalele drepturi in temeiul OG 2/2018 veti regasi in sectiunea speciala din Termeni si Conditii.