X

Ce ne place

  • Terasa hotelului, amplasata pe acoperis, care surprinde prin priveliste
  • Amplasarea foarte buna a hotelului care asigura accesul facil catre principalele puncte de atractie
  • Gradina hotelului si zona de relaxare ce ofera momente de destindere dupa o zi lunga de vizitat orasul

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intregul hotel
  • Fumatul este interzis in zonele publice si private, cu exceptia spatiului special amenajat
  • Hotelul a fost premiat in anul 2014 cu Certificat de Excelenta din partea TripAdvisor si face parte din top 5 cele mai bune hoteluri din Israel

Detalii Hotel Shenkin

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Receptie deschisa 24 de ore
Hotelul elegant, decorat modern in tonuri deschise, beneficiaza de o amplasare centrala, in apropierea principalelor obiective turistice ale regiunii. Camerele spatioase ale hotelului dispun de aer conditionat si televizor cu ecran plat. Hotelul dispune de o terasa superba, amplasata pe acoperis, care isi surprinde oaspetii cu atmosfera intima si discreta, dar si cu privelistea pe care o ofera. De asemenea, hotelul beneficiaza si de o frumoasa gradina in care se gaseste amenajata o zona pentru relaxare. Desi nu dispune de un restaurant propriu, hotelul serveste un mic dejun israelian in cafeneaua care se afla la doar cativa pasi de hotel. Principalele facilitati oferite de proprietate sunt un centru Spa & Wellness modern, care ofera si servicii de masaj, acces gratuit la serviciul de internet wireless, disponibil pe intreaga proprietate, receptie deschisa non-stop si birou de turism.
Amplasat central, langa renumita strada Shenkin, una dintre cele mai animate strazi din Tel Aviv, hotelul stilat isi intampina oaspetii cu camere elegante si spatioase.

Piata Carmel si zona pietonala Nachalat Binyamin se afla in imediata vecinatate a hotelului, iar bulevardul Rothschild se gaseste la doar 500 metri de hotel. Amplasarea privilegiata a hotelului faciliteaza accesul turistilor catre principalele obiective turistice catre plaja, dar si catre barurile si restaurantele existente in zona.

Intr-o scurta plimbare pe jos, ce nu dureaza mai mult de 10 minute, oaspetii hotelului pot vizita centrul comercial Dizengoff. Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 20 de kilometri de aeroportul international Ben Gurion.
Check-in: Incepand cu ora 15:00

Check-out: Pana in ora 11:00

Numar camere:
30

Accesul cu animale: Nu este permis

Paturi suplimentare: 1
Se incarca...
Alege limba: