X

Ce ne place

  • Ospitalitatea si promptitudinea de care personalul hotelului da dovada
  • Atmosfera intima si discreta care domina intreg interiorul hotelului
  • Amplasarea excelenta a hotelului care faciliteaza accesul catre obiectivele turistice ale zonei

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intregul hotel
  • Hotelul dispune de un centru de afaceri si o sala de conferinte si petreceri
  • Piscina in aer liber a hotelului este deschisa catre public doar in sezon

Detalii Hotel Metropolitan

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Restaurant
Amplasat central, in imediata vecinatate a principalelor atractii turistice ale orasului, hotelul elegant pune la dispozitia turistilor apartamente moderne si o gama larga de servicii de calitate superioara. Apartamentele hotelului, special amenajate pentru a oferi confort si intimitate, dispun de aer conditionat si baie privata. Restaurantul hotelului, deschis pe tot parcursul zilei, serveste un mic dejun de tip bufet, dar si pranz si cina, intr-un cadru discret. Printre facilitatile oferite de hotel se numara room-service, un serviciu de schimb valutar, un birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, o sala fitness, o sauna, o piscina in aer liber, deschisa doar in sezon, acces gratuit la serviciul de internet wireless, disponibil in intregul hotel si posibilitatea de a servi micul dejun in intimitatea camerei.
Amplasat in inima orasului, hotelul modern, decorat intr-o maniera eleganta, asigura oaspetilor acces facil catre principalele obiective turistice existente in zona. La doar 180 metri de hotel se afla o plaja superba cu deschidere la Marea Mediterana, iar Muzeul Diasporei Evreiesti Nahum Goldman se gaseste la aproximativ 8 kilometri de hotel.

Turistii cazati la hotel pot vizita cu usurinta muzeul si opera din Tel Aviv, dar si portul aflat la mai putin de 1 kilometru, iar distanta de la hotel la Piata Carmel, cea mai mare piata in aer liber din regiune, poate fi parcursa in 10 minute.

Aeroportul international Ben Gurion se afla la o distanta de aproximativ 23 de kilometri.
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana in ora 12:00

Numar camere:
245

Accesul cu animale: nu este permis

Paturi suplimentare: 2
Se incarca...
Alege limba: