X

Ce ne place

  • Amplasarea excelenta a hotelului care asigura accesul facil catre plaja
  • Privelistea Marii Mediterane, vizibila din majoritatea camerelor hotelului
  • Profesionalismul personalului si atentia pe care o acorda oaspetilor

Ce ar trebui sa stim

  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intregul hotel
  • La cerere, oaspetii hotelului pot beneficia de servirea micului dejun in camera
  • Hotelul pune la dispozitia turistilor, in mod gratuit, un serviciu de inchiriere a bicicletelor

Detalii Hotel Mercure Tel Aviv City Center

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Receptie deschisa 24 de ore
Hotelul elegant, amplasat central, isi intampina oaspetii in incaperi decorate cu bun gust. Desi nu dispune de un restaurant propriu, hotelul pune la dispozitia turistilor un bar si un lounge bar, dar si o cafenea care serveste zilnic un mic dejun de tip bufet. O plaja superba cu nisip fin se afla la doar cativa pasi de hotel, astfel incat turistii pot admira privelistea de vis a Marii Mediterane din majoritatea camerelor hotelului. Oaspetii au acces gratuit la serviciul de internet wireless, disponibil pe intreaga proprietate a hotelului, dar si un serviciu de inchiriere biciclete. Printre facilitatile oferite de hotel se numara o sala de fitness moderna, o sauna, room-service, receptie deschisa non-stop, serviciu de schimb valutar, birou de turism, serviciu de spalatorie si calcatorie si sali de conferinta si petreceri.
Hotelul dispune de o amplasare foarte buna care ii permite sa ofere acces facil catre principalele centre comerciale si culturale ale zonei, dar si catre restaurantele aflate in imprejurimi.

De asemenea, resedinta isi intampina oaspetii cu camera decorate cu stil care transmit oaspetilor o stare relaxanta. Plaja cu nisip fin a Marii Mediterane se afla la doar 5 minute de hotel, iar renumitele piete Carmel si Dizengoff se gasesc la doar cativa pasi de hotel.

Animata strada Sheinken, unde turistii pot gasi o multitudine de cafenele si restaurante si pot experimenta viata de noapte, se afla in imediata apropiere a hotelului. Hotelul se afla la o distanta de 20 de kilometri de aeroportul international Ben Gurion si la 8 kilometri de gara Arlozorov.
Check-in: Incepand cu ora 14:00

Check-out: Pana in ora 12:00

Numar camere:
103

Accesul cu animale: Nu este permis

Paturi suplimentare: Nu sunt disponibile
Se incarca...
Alege limba: