X

Ce ne place

  • Decorul modern al camerelor care ofera o oaza de liniste
  • Profesionalismul personalului si atentia pe care acesta o acorda oaspetilor
  • Amplasarea excelenta a hotelului care faciliteaza accesul catre principalele puncte de atractie

Ce ar trebui sa stim

  • Persoanele pana in 21 de ani trebuie sa vina insotiti de un parinte sau tutore
  • Oaspetii hotelului pot beneficia de acces la o chicineta complet echipata
  • Serviciul de Internet Wireless este disponibil, in mod gratuit, in intregul hotel

Detalii Hotel Ben Yehuda Apartments

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Receptie deschisa 24 de ore
Amplasat in apropierea plajei si a portului de agrement, hotelul, impartit in doua cladiri distincte, isi intampina oaspetii in apartamente spatioase, decorate intr-o maniera moderna. Desi nu dispune de restaurant sau sala de masa, hotelul ofera o chicineta echipata corespunzator unde turistii isi pot prepara si pot servi principalele mese ale zilei, iar serviciul de internet wireless este disponibil gratuit atat in camere, cat si in zonele publice. Printre facilitatile oferite de hotel se numara organizarea de excursii, transport (contra cost) la/de la aeroport, un birou de turism, o receptie deschisa non-stop si serviciu zilnic de menaj.
Amplasat in inima centrului comercial al orasului Tel Aviv, in imediata vecinatate a marii si a portului de agrement, hotelul, decorat intr-o maniera moderna, sta la dispozitia turistilor cu organizarea de excursii catre principalele puncte de atractie ale orasului.

In zilele de joi si vineri, oaspetii hotelului pot lua parte la Nachalt Binyamin, un festival stradal de arta in care poti gasi obiecte lucrate manual si suveniruri, iar bulevardul Rothschild, unul dintre cele mai animate si aglomerate bulevarde din zona, se afla la o scurta distanta de hotel.

Piata Dizengoff, impanzita de restaurante, baruri si magazine, se afla la o distanta ce poate fi parcursa in aproximativ 15 minute de mers pe jos. Aeroportul international Ben Gurion se afla la aproximativ 21 de kilometri distanta de hotel.
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana in ora 11:00

Numar camere:
45

Accesul cu animale: accesul cu animale este permis, la cerere; pot fi percepute taxe

Paturi suplimentare: 1
Se incarca...
Alege limba: